|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gazety po angielsku.
Witam wszystkich.
Tematem mojego watku sa sprowadzane z usa lub innych krajow rozniste magazyny. Wiem z doswiadczenia, ze bardzo trudno takie zdobyc, wiec moglybysmy sobie jakos pomoc, albo wymienic sie doswiadczeniami ![]() Obecnie interesuje mnie miesiecznik seventeen i natrafilam na ten formularz: https://subscribe.hearstmags.com/sub...?cds_to_id=sub Z tego co pisze, to za nieclae 15 dolarow, mozna miec juz 36 wydan. To bardzo insteresujaca propozycja, dlatego mam pytanie. Jak wyglada zamownienie, oplata za przeslanie do Polski i takie tam podobnego typu rzeczy? Jestem w tym zielona, wiec przepraszam jezeli swiece glupota ![]() Pozdrawiam, Hania ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gazety po angielsku.
Witam
Z tego co zauważyłam to doliczają sobie jeszcze 30 dolarów za przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gazety po angielsku.
No wlasnie, to jest wgl porazka. ale tak jest rtlko w wersji na 36 miesiecy, te w 10 jest na szczescie tylko 10
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.