|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowy MFLasting Performance nr 105 Soft Beige ->na jaśniejszy odcień bądź inny podkład
Jak w tytule. Kupiłam dwa dni temu i kurczę jest za ciemny. Zwrotów nie przyjmują i teraz chyba bede musiała się zabrać za mieszanie podkładów. Szukam innego podkładu o jaśniejszym odcieniu na wymianę
![]() ![]() Edytowane przez joyka Czas edycji: 2006-12-15 o 19:11 Powód: małe poprawki :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy MFLasting Performance nr 105 Soft Beige ->na jaśniejszy odcień bądź inny p
Witaj
Mam Lumene Matt Touch nr 1 Vanilla , nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Max Factor Lasting Performance nr105 Soft Beige na jaśniejszy
A nic innego Cię za podkład nie interesuje?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
lola- raczej mnie to nie zainteresuje. Kupowałam LP głównie z powodu na mocne krycie, bo szukam czegoś o mocniejszych właściwiościach kryjących na zimę.
iceflower - interesują mnie jedynie podkłady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy Cię zinteresuje ale mam na wymiane podklad w Air Mousse Astora nr 202, jest na pewno jasniejszy od LP, ubytek jest minimalny
Edytowane przez anetak Czas edycji: 2006-12-14 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
mam jeszcze Colorstay Revlona 02 Buff , 1/2 słoiczka , może mogłabym się z nim rozstać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
aneta- no własnie co do tego Astora pewna nie jestem, bo nieprzychylne opinie słyszałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ooo a ja właśnie założyłam wątek o wymianę mojego jasniejszego - używam 105 a kupiłam jaśniejszy - TRUE BEIGE 5 i mi nie pasuje - nowy tylko wypróbowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.