![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
HO HO HO, czyli swiateczna wymiana u Jamestown. Wyzsza polka. Zapraszam.
nieaktualne
![]() Zalezy mi na ewentualnej wymianie zapachow do Wigilii stad nowy watek ![]() Witam mile i uczciwe wizazanki ![]() mam do wymiany kilka kosmetykow. Kosmetyki sa zadbane i w doskonalym stanie. Takich samych kosmetykow oczekuje w zamian. Z perfum szukam raczej tylko Angela, Daisy, Insolence wiec zapachy chetnie wymienie rowniez na kolorowke. Wiekszosc zapachow drazni i stad tak okrojona lista zapachowych zadan. Chetnie przygarne: -Loose Powder Guerlain, czyli sopelka, - sypanca Guerlain 01, - HD Make up For Ever - Cristalline Chanel - ten puderek przywitam z ogromna checia, - zawsze i wszedzie Meteoryty Guerlain, - kosmetyki Bobbi Brown, - nowych pedzli, - gornopolkowy roz, - dobra pielegnacje (tu bede rowniez wybrzydzac bo wszystko zatyka mi pory lub uczula) - cienie: szarosci, ciemnie zielenie i fiolety, intensywne zielenie i fiolety, grafity; za pastele dziekuje. Najchetniej Dior lub Guerlain Szukam tylko nowych lub testowanych kosmetykow. Nie szukam ani perfum ani kolorowki z ubytkiem wiekszym niz 10-15 %. Ze spraw organizacyjnych: odpisuje tam, gdzie zaczela sie rozmowa. Jesli napisalas do mnie odpisuje u siebie. WYMIENIE UWAGA Tradycyjnie kupialam wiecej prezentow na swieta niz potrzebuje. Wszystkim zapachow nie sprezentuje bliskim pod choinke. Dwa z listy moge oddac. Szukam za nie glownie kolorowki. Wysylka po swietach. Wszystkie pochodza z Douglasa badz Sephory badz prywatnej rownie drogiej perumerii. Sa nowe, w folii. - Calvin Klein Truth EDP - 50 ml - Amor Amor Cacharel EDT - 30 ml - Calvin Klein Eternity Moment EDP - 30 ml - Chopard MAdness - 30 ml - Escada Sentiment EDT - 50 ml - Jesus Del Pozo In White - 30 ml - Moschino Hippy Fizz - 30 ml - Slavia Zaitsev Maroussia - 50 ml lub 100 ml - Mont Blanc Presence d une Femme - 30 ml - Ungaro Party 50 ml, - Calvin Klein CK One - 50 ml - Cacharel Liberte - 50 ml - Versace Bright Crystal 30 ml - Nina Ricci Love Fills L Air Du Temps EDt - 100 ml - Salvador Dali Laguna - 50 ml - Lolita Lempicka Lolita Lempicka - 30 ml - Benefit Powder Blush - roz, You an if you want, kod PB 10, 3,65 gram, uzyty 2 razy, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1248198750, - BeneFit, Thrrrob (Odmieniający puder do twarzy), kod 1B133, uzyty raz, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23636 - Chanel Sheer Illuminating Base - ubytek 15 %, kod 0805 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...wietlajaca.htm - Estee Lauder Signature Lipstick - Dune Rose P11, uzyta 2 razy, kod A97, - Givenchy Prisme Libre - kolor Light Pastel, uzyty 4 razy, ubytku nie widac - Guerlain Kiss Kiss Stick Gloss - kolor 964, testowany kolor tylko, kod 8N01, -Lancome Fatale - kolor Prune, Kod CC200, uzyty kilka razy,mokry, moim zdaniem czern z poblaskiem fioletu - Lancome Miracle Forever - 49/50,, kod UD074 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...orever-EDP.htm - Elle YSL - 29/30, kod 8CBA, kosztowala 220 zl; chetnie za kolorowke z wish np cienie Diora lub Guerlain. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...L-Elle-EDP.htm - Elle YSL - 30/30, kosztowala 220 zl; chetnie za kolorowke z wish np cienie Diora lub Guerlain. Dziala na mnie migrogennie a dostalam w prezencie ![]() ![]() - Method Draine Minceur - tabletki odchudzajace, kuracja na 14 dni, wazne do 03/2010; kosztowaly 120 zl, nowe. -Demeter "Raspberry Jam" - pick it up - splash it on; 14/15 ml, - nie ma -Demeter "Brownie" - pick it up - splash it on; 14/15 ml, ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-01 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HO HO HO, czyli swiateczna wymiana u Jamestown. Wyzsza polka. Zapraszam.
Witaj czy interesuje Cię róż C.Diora Diorshow powder005 bronze artistique za tę baze chanel?Niewielkie zużycie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tak,ale perfumy mam cakiem nowe i zapakowane 100ml,a baza jest duzomniej warta i uzywana,pozatym nie wiem jak zriobić te odlewki o ktorych pisza dziewczyny.przeciez można uszkodzic
![]() jedynie euforia jest ok 30ml z 100 edycja limitowana z kamieniami swarowskiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj
Ja mam 2 pedzle z Sephory ,jeden wiekszy nowy do brazera i kabuki sredni do rozu,ten byl uzty 3 razy ,uprany ,mam inny sciety tez do rozu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy pedzle do rozu sa ze zwyklej lini Sephory czy z Proffesionel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Czy pedzle do rozu sa ze zwyklej lini Sephory czy z Proffesionel?[/QUOTE]
z Professionel,maja taki napis Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-12-21 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Duszę oddam za Bright Crystal, Moshino lub Ninę Ricci
![]() ![]() Edit: Właśnie przeczytałam, że nie interesują Cię odlewki... więc propozycję Daisy wycofuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może emulsja do cery mieszanej tłustej Kanebo Emulsion 1 ?Na kwc jest tylko do cery suchej i ma dobre opinie.Mam 100 ml z malutkim ubytkiem i kartonikiem ale trochę ,,zmęczonym''.A interesuje mnie Truth.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos za pryzmy... w watku mam cienie maca fiolety...poza watkiem mam paletke clinika plum seduction tez fiolety...w watku mam roz scota barnsa... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS: mam nadzieje, ze Helenka przyjdzie do Ciebie juz niedlugo ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- hop |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Na opakowaniu jest tylko kod 6XOV,nie umiem go niestety odczytać.A mam ją od Idiaminki,użyłam ze cztery,pięć razy .Jutro mogę zrobić fotki.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-12-20 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Truth chetnie wymienie na jakas kolorowke; chetnie cienie z wisha. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- up |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze u mnie cos znajdziesz za jeden z zapachow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Dziekuje, ale nie chce sie z Toba wymieniac. Napisalas wczesniej juz do mnie kilka razy, ja zawsze CI odpisywalam a pozniej Ty mnie olewalas. Napisalam nawet w Twoim watku i rowniez mnie olalas. Z tego co widzialam nie tylko mnie tak traktujesz. Doszlam do wniosku, ze jesli negocjacje z Toba przebiegaja tak niekulturalnie to przy wymianie napewno lepiej nie bedzie.
Preferuje szybkie i kulturalne wymiany w mily towaszystwie. To wszystko. Pozdrawiam uprzejmie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
przepraszam Cie, ale czasami nie ograniam wszystkich postow, nie dzieje sie tak, z powodu ze cie nie szanuje....poprostu nie mam czasu siedziec tutaj non stop i kazdemu odpisywac szczegolnie jak mam kosmetyki porezerwowane i nie wiem jaki bedzie ich los - jak ci nie odpisalam to poprostu znaczylo ze nie wiedzialam co mam odpisac lub nie mialam jak... jesli z kims prowadze negocjacje to odpisuje regularnie kazda osoba z ktora sie wymienilam to potwierdzi...no trudno nie bede nikogo zmuszac do wymiany..proponuje tylko troszke dystansu, pozdrawiam rowniez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Za BeneFit, Thrrrob chetnie oddam cienie CLARINSa intensywna zielen i ciemny fiolet+ cos jeszcze z mojej skromnej listy , zapraszam
![]()
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Nic dla siebie nie znalazlam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, może interesowałby Cię turkusowy cień Pupa? bardzo chętnie przygarnęłabym demeterki...
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
witaj,
interesuje mnie hippy fizz oraz ungaro party |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
insolence edt czy edp szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.