|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Armani diamonds / boss xx / gucci envy me
Drogie Wizażanki poszukuję:
!!!!! - Giorgio Armani DIAMONDS (szczególnie) !!!! -Gucci ENVY ME 2 (zielonych) -Davidoff COOL WATHER -Hugo Boss XX -olejku rozśietlającego z drobinkami Nuxe Chętnie przyjmę różne inne propozycje (także kolorówka) Do wymiany: -Lancome HYPNOSE -Versace BRIGHT CRYSTAL -Versace CRYSTAL NOIR -Nina Ricci (najnowsza) -Dolce&Gabbana THE ONE -Mont Blanc (najnowszy) -Vichy Norma Derm -Puma Jamaica 2 -woman -Versace Luxury Body Lotion (balsam perfumowany-najnowszy Versace) -Artdeco Make Up Base (rozświetlająca baza pod makijaż) ....jeśli znajdę coś jeszcze to dopiszę ![]() - Edytowane przez juliaaa199 Czas edycji: 2008-08-03 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani diamonds / boss xx / gucci envy me
a nie chciałabyś gucci rush za hypnose?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
-NINA RICCI
-Versace CRYSTAL NOIR jaka pojemnośc i czy edt czy edp ? jestem bardzo zainteresowana powyższymi. Mam davidoffa cool water edp 75/100ml i olejek taki jak nuxe tylko clarinsa 130/150 ml też pieknie mieniący się. Zajrzyj do mojego wątku Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-08-01 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie bright crystal,znajdziesz cos? (zajrzyj rowniez do wątku ubraniowego).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej. Może będziesz zainteresowana Lanvin Oxygen 75 ml.?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=268654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam Armaniego Diamonds ze 100 ml zostało jakieś 60-65 ml. Mam nawet pudełko! ;d do wymiany za coś ?
Nie chciałby ktos aktualnie ? ;P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.