| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-09-17, 22:13 | #1 | 
| Raczkowanie |   ciekawe miejsca w UK

W przyszłym tygodniu będę mieć cztery dni wolne i chciałabym je jakoś wykorzystać. Zastanawiam się czy znacie jakieś mniej lub bardziej romantyczne miejsca na weekend we dwoje w UK lub w Irlandii. Z góry uprzedzam, że Londyn czy Liverpool odpadają. Pozdrawiam i liczę, że ktoś podsunie mi jakiś pomysł    | 
|     |   | 
|  2009-09-19, 18:28 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

Dot.: ciekawe miejsca w UK

w jakiej część UK będziesz? polecam York i Whitby 
				__________________ Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ...  Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009   | 
|     |   | 
|  2009-09-19, 22:41 | #3 | 
| Raczkowanie | 

W zasadzie jest mi to obojętne, byleby odpocząć. Myślałam o Szkocji lub o Snowdonii.

| 
|     |   | 
|  2009-09-20, 09:23 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

a to niestety ale tam nie byliśmy(jeszcze) mieszkamy niby na północy Anglii więc do szkocji nie daleko no ale  a nie myślałaś, żeby wyszperać tanie bilety do Francjii i tam pojechać? koleżanka tak poleciała(bardzo tanio) w piątek a wrócili w niedziele wiecozrem 
				__________________ Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ...  Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009   | 
|     |   | 
|  2009-09-22, 15:58 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Pewnie, że są tanie bilety do Francji czy Hiszpanii, ale ja w tej chwili marzę o tym, żeby naprawdę odpocząć. Wybrałam małą miejscowość w okolicach Snowdonii - Barmouth. Mam tylko nadzieję, że dopisze pogoda i będę mogła zobaczyć delfiny  http://www.youtube.com/watch?v=CwNCHvXHfQE | 
|     |   | 
|  2009-10-07, 16:03 | #6 | 
| Przyczajenie | 

I jak tam jest? Bo ja myslę o tym, żeby się na kilka dni wyrwać z Londynu..Po 2 latach zaczynam się tu dusić i muszę odetchnąć świeżym powietrzem. A do tego ta pogoda...  A na przyszłość polecam małe miasteczko Rye w East Sussex..niesamowite!   
				__________________ "A może czasem nie warto smagać losu batem przez pysk i po prostu dać się...zabrać?"  I co ja robię tu...uuuu....   | 
|     |   | 
|  2009-10-11, 11:12 | #7 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: uk 
				 | 

ja polecam somerset  bath i okolice piekne na dlugie spacery pieknie jest w devon, walia jest warta odwiedzin oczywiscie duzo miasta | 
|     |   | 
|  2009-10-11, 12:11 | #8 | 
| Podróżniczka Zarejestrowany: 2003-07 Lokalizacja: P'boro 
				 | 

Polecam Szkocję. Szczególnie okolice Perth, Glen, Loch Ness - te dziewicze zakątki. Warto również odwiedzić Edynburg oraz Stirling - przepiękne miejsca. EDIT - wątek z naszego forum - ze zdjęciami http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133553 Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2009-10-11 o 12:17 | 
|     |   | 
|  2009-10-11, 16:59 | #9 | 
| Raczkowanie | 

A ja w końcu nigdzie nie pojechałam, bo się rozchorowałam i tyle miałam z wolnego! Ale mam nadzieję, że jeszcze odwiedzę tamte strony.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.