|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
profil uzytkownika
Dzien dobry Admin [img]icons/icon12.gif[/img]. Tutaj znowu maruda z kolejnym pomyslem [img]icons/icon10.gif[/img]. Jeden (z logowaniem na kazdej str.) udalo mi sie wywalczyc, wiec sie rozbrykalam i wymyslilam Szanownemu kolejne zajecie [img]icons/icon7.gif[/img]. Podaje do przemyslenia: moze by tak profil uzytkownika otwierac w osobnym, malym okienku bez menu. Taki malutki Java skrypcik a ile radosci dla Wizazanek. Mysle, ze sprawdzajacym typ cery recenzentki w KW byloby wygodniej. No, mnie w kazdym badz razie na pewno [img]icons/icon7.gif[/img].
Pozdrawiam upalnie. Howgh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: profil uzytkownika
Pomysł niezły, choć ja nie lubię jak coś się otwiera w nowym oknie, bo jak mam dużo okien to się zwijają w jedno na pasku na dole i wtedy gorzej się przerzuca ze strony na stronę. [img]icons/icon30.gif[/img] Niestety tak się robi z uśmieszkami.
Mam jednak taki pomysł, żeby profil pojawiał się sam po najechaniu na nicka wizażanki. Tak samo jak się pojawiają piersze słowa postu, jak się najedzie na temat lub jak na 'więcej' w nowym Kodeksie. Do dopiero bajer! A jakie ułatwienie. Złośliwcze pomyśl proszę o tym! [img]icons/1roza.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.