|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() wiecznie zimne nogi...
Dzien dobry mam dośc nietypowe pytanie, ale w trakcie przeglądania forum zauważyłam, ze i tak dziwne pytaja... co zrobic jesli niezaleznie od pogody, pory roku, temperatury powietrza, stresu i innych czynników mam zawsze zimne i mokre nogi ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wiecznie zimne nogi...
Mokre nogi? Znaczy co, pocą ci się?
Ja też mam przeważnie zimne STOPY, a jest to wynik problemow z krążeniem. Mam niskie ciśnienie. Ściskasz swoje nogi ciasnymi skarpetami, butami? Jak jest z dłońmi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak pocą, i to okropnie... jestem zmuszona non stoper myc nogi=>po przyjsciu skads i przed wyjsciem... one nie smierdza, ani skarpetki, ale sa mokre i mnie to strasznie przeraza :[
ręce tez ale te to fiem że ze zdenerwowania, stresu... choc zimne tez mam czesto i to bardzo nawet kiedy jestem w domu... a cisnienie mam w normie, choc dosc latwo jest je podwyzszyc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
O wlasnie ja tez mam taki problem moje rece i stopy bardzo czesto sa zimniutkie i do tego wilgotne. Czasami siedzac przy kompie czuje jak by mi takei lotowate powietrze po dloniach przelecialo (a w moim pokoju jest najcieplej w mieszkaniu). Zdarza sie nawet ze jak mam cieple raczki to w ciagu sekundy potrafia sie ochlodzic co sam moj narzeczony zauwazyl to, ze to byla zaledwie sekunda....
![]() Cisnienie rowniez mam w normie..... wiec nie wiem czemu tak jest...... ![]() Jak by co to podczepiam sie pod watek ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mam to samo . Lodowate dłonie i stopy(ale nie wilgotne), ciśnienie w normie. Boje się bo zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne, a tam jest mnóstwo przeciwskazań własnie odnośnie zaburzeń krążenia. Ale chyba jak zwykle panikuje i nie ma się co przejmowac. Lekarz nawet nie przeprowadził ze mna wywiadu. Po prostu przepisał tabsy i już. Na razie biorę pierwsze opakowanie i jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-03
|
Nieopłacona reklama.
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2006-04-10 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
kochani niech ktos sie wypowie na ten temat poniewarz jest to bardzo denerwujace!!!pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
tez dolaczam sie do prosby, pomozcie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
W moim wypadku spocone i wiecznie zimne nogi sa zwiazane z zespolem Raynaulda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mi pomaga jakas tłusta maść, np. maśc nagietkowa lub prościej wazelina czy tez olej rycynowy (czyli tłuste składniki wielu maści). Ale myślę co cżlowiek to człowiek... i mi tylko stopy marzną, ręcę mam parwie zawsze ciepłe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Też tak kiedyś miałam, spowodowane jest to słabym krążeniem. Mi z czasem wieku minęło.
wild_rose na Twoim miejscu z tabletek bym zrezygnowała naprawdę Ci to może bardzo zaszkodzić, tym bardziej że nie miałaś zrobionych badań przed tabletkami. Poczytaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92516 , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.