Stroje kąpielowe z podwójnym push-ap - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 17:03   #1
Pralinka94
Raczkowanie

Stroje kąpielowe z podwójnym push-ap

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Edytowane przez Pralinka94
Czas edycji: 2013-02-25 o 19:45
Pralinka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 17:24   #2
atilav
Rozeznanie

Dot.: Stroje kąpielowe z podwójnym push-ap

Ja także takiego szukam
A ten z załącznika jest śliczny

atilav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 17:26   #3
Pauluskaaa
Przyczajenie

O kurcze nawet nie wiedziałam, że stroje są z push up a co dopiero podwójnym Ciekawe czy wszystkie są takie drogie czy można znaleźć tańsze?
Pauluskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 18:24   #4
motyla
Zakorzenienie

o kurde, współczuję biednym piersiom, które będzie gnieść ten poduszkowiec...
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 18:32   #5
atilav
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
o kurde, współczuję biednym piersiom, które będzie gnieść ten poduszkowiec...
Dla mnie jest to jedyny sposób, żeby wyjść na plażę
Jeszcze żebym miała pełne A to by było dobrze, a w moim przypadku jest to jedynie marzenie

Stary 2012-06-12, 19:02   #6
Belliza
Raczkowanie

ostatnio przymierzałam taki stanik, nieźle powiększa, nawet zastanawiałam się nad kupnem, ale.... czy takie poduchy nie zniekształcą piersi, czy to, że tak powiem, 'zdrowe' dla nich, ? :p bo to jednak sporo wypycha piersi.
Belliza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 19:16   #7
atilav
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Belliza Pokaż wiadomość
ostatnio przymierzałam taki stanik, nieźle powiększa, nawet zastanawiałam się nad kupnem, ale.... czy takie poduchy nie zniekształcą piersi, czy to, że tak powiem, 'zdrowe' dla nich, ? :p bo to jednak sporo wypycha piersi.
Na taki push-upowy stanik bym się chyba nie zdecydowała
Strój nosi się dużo, dużo rzadziej, a w przypadku stanika, to bałabym się, że właśnie źle może wpłynąć na kształt piersi na dłuższą metę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 06:30   #8
HelloKittyHello
Rozeznanie

La Senza takie ma.
HelloKittyHello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 07:49   #9
iza0001
Raczkowanie

mam ten kostium - nawet taki sam wzór jak ten z załącznika. i powiem wam że on jest mega powiększający. wg mnie "zrobiłby" biust nawet u faceta może i noszenie takich mega pushupów nie jest zdrowe ale dla mnie to jedyna opcja żeby jakoś wyglądać na plaży. w naszych sklepach nie spotkałam się z aż tak powiększającym kostiumem

https://www.instagram.com/ilovebeautii/

iza0001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 09:19   #10
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cubus ma różowe, czarne i panterę.

Różowe i czarne z tej co serii co bieliźniane staniki - amazing push up
Panterkowy można zobaczyć na stronce, ten wiązany na szyję.

Edytowane przez CzerwonaKokarda
Czas edycji: 2012-06-13 o 09:22
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 14:07   #11
Pralinka94
Raczkowanie

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Czas edycji: 2013-02-25 o 19:45
Stary 2012-06-13, 14:53   #12
str4wberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pralinka94 Pokaż wiadomość
A mogę wiedzieć jak go kupiłaś i w jakiej cenie? Bo ze stanów strasznie drogo wychodzi, przesyłka cło..
też jestem ciekawa ;>
Stary 2012-06-14, 10:47   #13
Pralinka94
Raczkowanie

up up

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Czas edycji: 2012-06-17 o 19:16
Stary 2012-06-17, 19:16   #14
Pralinka94
Raczkowanie

znów podbije

CKN - dr P.S 09.12.14 -
Stary 2012-06-17, 21:16   #15
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie to jest tylko strój, nie nosi się go 24/7. Mam wrażenie, że osoby które komentują"o matko współczuje waszym piersiom" znalazły sobie sposób na polepszanie samooceny No cóż..
La Senza i Victoria's Secret pochodzą od jednego producenta... Więc to dobra informacja ze tam też je znajde Dzieki dziewczyny

jeśli pijesz do mnie to cytat średni, bo tak dokładnie wcale nie powiedziałam, a poza tym nie muszę sobie niczego polepszać, inne osoby podejrzewam tak samo. osobiście w pełni akceptuję i kocham moje maluchy i w życiu nie wbiłabym ich w sztywną gąbkę. trójkąty im w zupełności wystarczają

poza tym takie push upy to oszukiwanie i siebie i reszty świata. ale co kto lubi
Stary 2012-06-17, 21:32   #16
metropolitan
Zadomowienie

dziewczyny, jeśli chodzi o podwójne push-upy GORĄCO polecam staniki i kostiumy kąpielowe ze sklepu ESOTIQ. Ja kupiłam tam taki stanik i noszę go prawie non-stop (dla mnie to jedyna opcja, żeby po ciąży i karmieniu wyglądać i czuć się jak człowiek i wcale nie czuć, żeby ten stanik uciskał piersi więc nie sądzę, żeby im się jakaś krzywda działa). Na urlop kupiłam tam właśnie też kostium kąpielowy i po powrocie z urlopu stwierdzam że jest naprawdę świetny. Powiększa biust niesamowicie.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-18, 14:12   #17
Pralinka94
Raczkowanie

motyla, to nie rozumiem w takim razie po co weszłaś i udzielasz się w tym wątku skoro jesteś przeciwna takim strojom i cie nie interesują, bo o tłumaczenie co jest dobre dla nas nikt nie prosił A co do oszukiwania to wystarczy, że ja wiem co mam pod tym stanikiem innych to nie powinno obchodzić-ważne żebym ja się z tym lepiej czuła Pozdrawiam

metropolitan-to w Esotiq są już stroje z tą "opcją". Chyba muszę się wybrać

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Czas edycji: 2012-06-18 o 14:13
Stary 2012-06-19, 11:08   #18
Madaaa
Zakorzenienie

toż to saMa poduszka, bez miejsca na cyceki;P Poczytajcie dziewczyna jak wybierac stanik kostium a nie gnieciicie te biedne biusty, Przeciez to tylko roplaszczy wam cycki, co na dluzsza metę jesli ciagle bedziecie nosic takie poduchy spowoduje zanikanie biustu.

Po za tym czy to bedzie komfortowe przy plywaniu? Jak sie woda nabierze.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 17:16   #19
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
toż to saMa poduszka, bez miejsca na cyceki;P Poczytajcie dziewczyna jak wybierac stanik kostium a nie gnieciicie te biedne biusty, Przeciez to tylko roplaszczy wam cycki, co na dluzsza metę jesli ciagle bedziecie nosic takie poduchy spowoduje zanikanie biustu.

no nie wiem.... mnie sie właśnie cycki "podniosły" po karmieniu odkąd noszę taki stanik.
poza tym weź pod uwagę, że skoro udzielamy się w tym wątku to nam już cycki "zanikły" więc nic do stracenia już nie mamy

pralinka, są, tylko nie wiem dlaczego nie ma na stronie. Jak chcesz to mogę ci wstawić fotę mojego (bez zawartości)

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:

poza tym takie push upy to oszukiwanie i siebie i reszty świata. ale co kto lubi
czyli założenie szpilek też??
oj po prostu ewidentnie mamy do takich rzeczy inne podejście, ja wolę trochę oszukać i mieć większe piersi, dłuższe nogi czy rzęsy. Podkreślanie swojej kobiecości polega właśnie na oszukiwaniu w dużej mierze. Zresztą, najbardziej kobieco czuję się wtedy, gdy czuję się po prostu dobrze, a dobrze czuję się wtedy jak dobrze wyglądam.
Moim zdaniem na naturę to sobie mogą pozwolić nastolatki, a starsze dziewczyny, nawet żeby wyglądać naturalnie to muszą się o to trochę postarać.

Edytowane przez metropolitan
Czas edycji: 2012-06-19 o 17:08

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 17:49   #20
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
motyla, to nie rozumiem w takim razie po co weszłaś i udzielasz się w tym wątku skoro jesteś przeciwna takim strojom i cie nie interesują, bo o tłumaczenie co jest dobre dla nas nikt nie prosił A co do oszukiwania to wystarczy, że ja wiem co mam pod tym stanikiem innych to nie powinno obchodzić-ważne żebym ja się z tym lepiej czuła Pozdrawiam
nie musisz rozumieć, pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
ja najgorsze wspomnienia z plaży mam właśnie przez noszenie wygąbkowanych kostiumów. nie dość, że bolały mnie po nich cycki, to jeszcze nie daj Boże żebym weszła w nim do wody... stanik naciągnął wodą i zaczął zwisać i odstawać. musiałam okryć się ręcznikiem i dyskretnie wycisnąć wodę z miseczek... horror...

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość

oj po prostu ewidentnie mamy do takich rzeczy inne podejście, ja wolę trochę oszukać i mieć większe piersi, dłuższe nogi czy rzęsy. Podkreślanie swojej kobiecości polega właśnie na oszukiwaniu w dużej mierze. Zresztą, najbardziej kobieco czuję się wtedy, gdy czuję się po prostu dobrze, a dobrze czuję się wtedy jak dobrze wyglądam.
Moim zdaniem na naturę to sobie mogą pozwolić nastolatki, a starsze dziewczyny, nawet żeby wyglądać naturalnie to muszą się o to trochę postarać.
oczywiście, że założenie szpilek też. i malowanie się również. ale nie ma co porównywać szpilek do wygąbkowanych staników, no sorry. z wygąbkowanymi stanikami jest jak z za małymi szpilkami - masakrują i zniekształcają tę część ciała, na której je nosimy. przecież wygąbkowany od wewnątrz stanik nie nada piersiom ich naturalnego kształtu od wewnątrz - tak jak będzie ułożona gąbka, tak też uformuje się Twoja pierś. weź spróbuj założyć szpilki, w których np nie ma kompletnie miejsca na dwa najmniejsze palce stopy. nie zmasakruje Ci to kończyny? tyle się słyszy o raku piersi i o tym, że w niektórych przypadkach rak ten powodują źle dobrane/nieodpowiednie staniki. ja tam bym się bała założyć to coś, co pokazała w pierwszym linku Autorka wątku, ale jak mówiłam - co kto lubi .
Stary 2012-06-19, 17:52   #21
julka910
Zakorzenienie

Calzedonia takie ma tez
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 19:07   #22
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:

oczywiście, że założenie szpilek też. i malowanie się również. ale nie ma co porównywać szpilek do wygąbkowanych staników, no sorry. z wygąbkowanymi stanikami jest jak z za małymi szpilkami - masakrują i zniekształcają tę część ciała, na której je nosimy. przecież wygąbkowany od wewnątrz stanik nie nada piersiom ich naturalnego kształtu od wewnątrz - tak jak będzie ułożona gąbka, tak też uformuje się Twoja pierś. weź spróbuj założyć szpilki, w których np nie ma kompletnie miejsca na dwa najmniejsze palce stopy. nie zmasakruje Ci to kończyny? tyle się słyszy o raku piersi i o tym, że w niektórych przypadkach rak ten powodują źle dobrane/nieodpowiednie staniki. ja tam bym się bała założyć to coś, co pokazała w pierwszym linku Autorka wątku, ale jak mówiłam - co kto lubi .
hehe, myślę, że prawdopodobieństwo, że mój stanik, który rzekomo (bo nie sądzę, żeby było to potwierdzone jakimiś wiarygodnymi badaniami) jest jedną z setek innych przyczyn raka piersi spowoduje u mnie takie schorzenie jest podobnie duże jak prawdopodobieństwo śmierci w wyniku potrącenia przez tramwaj Pozdrawiam
Stary 2012-06-19, 19:51   #23
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem.... mnie sie właśnie cycki "podniosły" po karmieniu odkąd noszę taki stanik.
poza tym weź pod uwagę, że skoro udzielamy się w tym wątku to nam już cycki "zanikły" więc nic do stracenia już nie mamy

pralinka, są, tylko nie wiem dlaczego nie ma na stronie. Jak chcesz to mogę ci wstawić fotę mojego (bez zawartości).
Nie każdy kto sie udziela w tym wątku nosi push up Push up powoduje rozpłaszczanie biustu, bo gabka go uciska i wypycha do przodu, czesto , a raczczj bardziej jak czesto kobiety nosza zle rozmiary, a przy push upie to juz w ogole biust ucieka nie tyle co do gory co pod pachy. A potem placz jaka to plaska jest.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:

Ale zamotalas. Dlaczego strasze kobiety nie mogą byc naturalne? A jakie to strasze? Jest jakas granica Kazdy moze mieć naturalny wygląd. Tylko u kazdego natura ta jest inna. Starac sie o naruralny wyglad? Samo się przeczy

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:

ja najgorsze wspomnienia z plaży mam właśnie przez noszenie wygąbkowanych kostiumów. nie dość, że bolały mnie po nich cycki, to jeszcze nie daj Boże żebym weszła w nim do wody... stanik naciągnął wodą i zaczął zwisać i odstawać. musiałam okryć się ręcznikiem i dyskretnie wycisnąć wodę z miseczek... horror...
No wlasnie ja takie cos zauwazylam przy zwyklym usztywnianym staniuku, wiec wyobrazam sobie jak musi byc to z takim pushapem.

Ja stronie od takich stanikow od kąd widzialam laskę na plazy lezaca plackiem na plecach. Cycki sie rozmyly pod pache a stanik sterczal Wszystko bylo jej widac. Biust i cycki. Miękki stanik = wygoda, a na plazy w wodzie mamy czuc sie swobodnie. A mozna kupic taki miękki tylko z usztywnianymi wkladkami.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
hehe, myślę, że prawdopodobieństwo, że mój stanik, który rzekomo (bo nie sądzę, żeby było to potwierdzone jakimiś wiarygodnymi badaniami) jest jedną z setek innych przyczyn raka piersi spowoduje u mnie takie schorzenie jest podobnie duże jak prawdopodobieństwo śmierci w wyniku potrącenia przez tramwaj Pozdrawiam
Zamiast sie nabijac przeczytaj artykuł. Ciezko w takim wygabkowanym staniku nie sciskac biustu. 100% ze jest sciskany, co nie wplywa na zdrowie biustu.
http://balkonetka.pl/2011/6/10/innowacyjna-corin#

Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-19, 22:57   #24
Pralinka94
Raczkowanie

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Czas edycji: 2013-02-25 o 19:47
Stary 2012-06-20, 19:56   #25
pipimele
Raczkowanie

Podbijam

V
V
V
pipimele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 22:25   #26
Pralinka94
Raczkowanie

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Stary 2012-06-20, 22:44   #27
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam ten strój, a raczej stroje z Esotiq. Faktycznie są super, gąbka grubości jak ten z Victoria's Kupiłam dwa bo drugi był za 50% wiec wzielam w innym kolorze. Jeden to koszt ok.120zł. Super biust wygląda, jak sylikon!

A jak wygląda "sylikon" ?
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 22:52   #28
Pralinka94
Raczkowanie

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Stary 2012-06-20, 23:01   #29
kevschaa
Zakorzenienie

Tak, to są silikony. Słowa sylikon nie ma.
Nie piszę tego złośliwie, piszę żebyś zapamiętała na przyszłość

Żeby nie było całkowitego offtopu ja mam mocnego push-upa z calzedonii, fakt wygląda super na ciele, nie ma co porównywać z żadnym zwykłym miękkim bikini. Jednak jeśli ktoś chce się poruszać/ pograć w siatkę to raczej odpada bo przy gwałtownych ruchach może nie zakryć wszystkiego co powinien Powiedzmy że jest to strój do tego żeby się dobrze prezentować na plaży, a nie dla funkcjonalności. Może jutro pstryknę jakąś fotkę w zwykłym bikini i tym z calzedonii dla porównania
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 07:36   #30
Pralinka94
Raczkowanie

.

CKN - dr P.S 09.12.14 -

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości