|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
sklep korporacyjny estee lauder?
Witam,
chłopak w pracy dostał ofertę atrakcyjnych zakupów w sklepie korporacyjnym estee lauder. Mają sporo marek bo i clinique i MAC i DKNY... w ulotce oferują też nowości, wersje limitowane i końcówki kolekcji. W adresie podają że to magazyn na Żeraniu (annopol 4A). Był ktoś może? Albo może coś słyszałyście? Nie byłabym sobą gdybym się nie wybrała ale jestem ciekawa czy poza promocją też mogę tam pójść i wybrać sobie kosmetyki bez marży sklepowej? W internecie znalazłam tylko jedną wypowiedź, że to jak magazyn i lepiej zrobić sobie wcześniej rozeznanie co do kolorów w zwykłym sklepie. Planuję iść w sobotę więc jak nikt się nie wypowie to i tak wam doniosę co i jak.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sklep korporacyjny estee lauder?
Ja byłam, dzięki temu, że mój TZ dostał zaproszenie z pracy.
Sama tam nie kupisz z tego co wiem; mój TZ mógł kupować tylko do określonej sumy, max dwa identyczne produkty, płatność kartą i za okazaniem identyfikatora pracowniczego. Pamiętam kiedyś pojechaliśmy o 8 rano w sobotę (od 8 było otwarte, a później kolidowało z naszymi planami)... cały Żerań "śpi"... a tam mały sklepik EL tak zapchany ludźmi, że ciężko było się przemieszczać! Najlepiej pogmerać w necie, iść do zwykłej drogerii, przygotować listę zakupów i dopiero potem tam pojechać. W takim tłumie, nie do końca wiedząc co chce się kupić może być naprawdę ciężko. Trzeba się także z tym liczyć, że może już czegoś nie być... ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- A i zapomniałam... często są tam produkty z adnotacjami typu "nie do sprzedaży" (a więc przeznaczone pewnie na testery), pogniecionymi pudełkami itp. Takie, których nie wstawią do sklepów.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep korporacyjny estee lauder?
Tez mialam kilka razy taka oferte promocyjna w pracy.Nawet raz pojechalam,ale wszystko bylo pozamykane,nie zauwazylam zadnej zywej duszy ,niby mialo byc jeszcze czynne.Wiec nastepnym razem sobie juz darowalam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.