|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Coś wypadałoby zmienić...
Witam. Od jakiegoś czasu zamierzałam napisać ale jakoś mi odwagi brakowało... chciałabym coś w sobie zmienić, ale sama nie mogę się na nic zdecydować... na pewno coś z włoskami chciałabym zrobić, myślę co by obciąć na krótko tak jak na pierwszym zdjęciu ale nie wiem czy lepiej zostawić takie jakie mam czy ścinać... to z krótkimi włosami zdjęcie było robione w grudniu obecny wygląd na drugim zdjęciu...
Jakaś taka nie zdecydowana jestem ostatnio no i jakiś chyba odważniejszy makijaż by się chyba przydał.... Co myślicie???
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Coś wypadałoby zmienić...
moim zdaniem w krótkich włosach zdecydowanie Ci lepiej, a ta fyrzura z pierwszego zdjęcia dodaje Ci charakteru, zastanawiałabym się tez nad paroma pasemkami, refleksami żeby uatrakcyjnić kolor włosów. Makijaż: postawiłabym na zaakcentowanie ust w twoim przypadku, (bo są śliczne, takie pełne) jakąś pomadką w zdecydowanym kolorze. masz też piękny jasny odcień cery,co będzie właśnie ładnie z tą pomadką kontrastować.+ zaznaczenie kości policzkowych różem w jakimś ciepłym kolorze np. brzoskwini
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
slicznie ci w krotkich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem powinnaś zapuścić włosy i je rozjaśnic do koloru blond.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Też tak myśle
![]() http://montroyalfc.files.wordpress.c...ole-ashley.jpg http://www.hairstyles-haircuts.net/w...ir-520x783.jpg ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- A no i na pierwszym zdjęciu skojarzyłaś mi się z Renee Zelweger. Może podpatrzysz coś u niej? ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Miało być oczywiście Rihanna a nie "Riganna" ![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
W krótkich włosach było Ci bardzo ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
też jestem za krótkimi
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Masz bardzo ładne pełne usta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wg mnie zdecydowanie powinnaś zapuszczać włosy, bo w tych króciutkich Twoja twarz wydaje się zbyt pełna, co wygląda niezbyt korzystnie i koniecznie rozjaśnić włosy, przy Twojej delikatnej cerze na pewno o niebo lepiej wyglądałyby jakieś blond odcienie, może jakiś karmel
![]() To tyle ode mnie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładnie wyglądasz w krótkich włosach.
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam, Asia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hmm sama nie wiem co robić, widzę że zdania podzielone...
![]() Osobiście czuję się lepiej w ciemnych włosach i dlatego przed tygodniem je znów farbowałam, a miałam już swój naturalny kolor czyli jasny brąz... a do długości sporo znajomych twierdzi, że powinnam ściąć bo mi dużo lepiej w krótkich. A co do makijażu postaram się troszkę mocniej usta i oczy podkreślić, dzięki za rady. Cenie sobie prostotę i chyba nie mam odwagi żeby mocniej usta czymś pokryć... ale wiek już taki więc trzeba działać!!!
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Noc(nik) podała dwie fryzury moim zdaniem ta pierwsza byłaby dla Ciebie najlepsza choć grzywka mogłabybyć delikatniejsza bo za ciężka przytłoczyłaby Twoją buzię. Można miec długie i długie włosy, można mieć blond i blond, długośc długości nie równa i blond blondowi również.
Jeśli blond dla Ciebie to blond słoneczny i świetlisty, absolutnie nie platynowy, siwy czy biały,ani też pomarańczowy, żółty czy alabastrowy. Ciemny Cię przytłacza i to bardzo, włosy jeszcze raz powtórzę powinnaś zapuścić przynajmniej do ramion. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ślicznie Ci w krótkich, nie zapuszczaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Tak sobie myslę że chyba zostawię jednak włoski co by sobie podrosły troszkę... byłam w sobotę na weselu i jakoś tak mi się spodobały jak były zrobione więc się czesze tak jak na zdjęciu poniżej a co do koloru to poczekam aż ten mi wypłowieje... chyba przez wakacje jednak dużo nie zrobię...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.