|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pilnie szukam! :)
NIEAKTUALNE
Bardzo pilnie szukam kosmetyków wymienionych poniżej. W zamian oferuję kosmetyki/książki/ubrania (również nowe) z wątków, i nie tylko - chętnie szperam poza, jeśli mi na czymś zależy. Pielęgnacja: + L'oreal - Płyn dwufazowy do demakijażu oczu + suchy szampon, np. klorane – tylko nowe + Kerastase Biotic - Bio-Recharge, do mieszanych - każda ilośc! + The Body Shop - Maseczki do twarzy - Blue Corn, z vit C, Tea Tree + Odżywka do rzęs, tylko nowa! Najchętniej Oriflame > Micel do twarzy - nowy, lub mało używany - najchętniej bioderma Makijaż: + Puder sypki - Clinique, Clarins lub inna wyższa półka, jasne odcienie, mogą być odsypki lub ze sporym ubytkiem + Revlon,Wet/dry paletka cieni PASTEL FREEZE + Pędzelek do cieni - z miękkim, krótkim włosiem + DR. HAUSCHKA - Puder brązujący Novum > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie (odpadają bardzo jasne, oraz wszelkie odcienie niebieskiego) - najchętniej przyjmę fiolety > Naklejki na paznokcie (tonacja - czerń i biel, chętnie z symilkami) Książki: + Jak żyć z właścicielem neurotycznego kota (w stanie idealnym, lub nowe!) + Grzędowicz - Pan Lodowego Ogrodu - tomy 2 i 3 + Libba Bray - Mroczny Sekret + Christopher Paolini - Eragon - trylogia + T. Canavan - Trylogia Czarny Mag + Uczennica Maga Ubrania: > długie tuniki / M > wzorzyste lub kolorowe rajstopy L/XL > staniki 75/80 B Dodatki: > Torebka - worek, ale niekoniecznie. Odcienie fioletu, czerń, szarości, raczej duża Zapachy - chętnie odlewki: > Nina Ricci - Nina > Lalique - Amethyst > Kenneth Cole - Black > Avon - Spotlight > Avon - Celebre Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-25 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie szukam! :)
mam L'oreal - Płyn dwufazowy do demakijażu oczu - nowy, fabrycznie zaklejony
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabyś coś u mnie w wątkach? z Twojej wish mam chyba tylko resztę miniaturki theoremy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się też: Sally Hansen - Natural Nail Growth Activator - użyty raz na obie dłonie ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() Mam rajstopy - nie wiem,czy o takie Ci chodzi? W poście #1 ostatnie zdjęcie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 Oraz mogłabym Ci zaproponować sporą odsypkę pudru Blended... Clinique ( kolor 04). Jesteś zainteresowana? Bo na pewno coś bym u Ciebie znalazła w zamian ![]() P.S. Odpisz tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No nie wiem,musiałabyś gdzieś sprawdzić, jaki to kolor. Powiem tak;ja mam średnią karnację,raczej chłodnawą,Magic HR 02 to mój kolor,DayWear Plus też 02,ale z drugiej str.jestem jasną blondynką,więc do końca nie wiem,jak to określić. Ten Blended ma w nazwie Translucent 04;i z tego,co widzę na wizazu,jest to dość popularny odcień,nie wiem,czy w Pl jest dużo podobnych osób,czy on się jakoś tam dopasowuje... i jest rzeczywiście transparentny???
Najlepiej,jakbyś sprawdziła na żywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No,ja to coś tam sobie wybiorę
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
słoniczku, mogłabym się podzielić moją victorią, lub nawet oddać całą, bo podoba mi się kilka odlewek u Ciebie
![]()
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za rajstopy podziękuję, ale za to z wątku podobają mi się jeszcze: żurawinowy balsam tbs neem face pack himalaya garnier dwufaza (dobrze widzę, że pozostało malutko? bo chętnie bym wypróbowała ![]() no i krem do stóp mineral care, ale na to Cię chyba nie namówię ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Mogę odsypać Ci pudru Clinique (nie mam w domu wagi,więc będzie na oko,ale nie więcej niż 1/4 op.) + ok. 1/4 dwufazy Garniera + minimaseczkę Neem Himalaya(wg mnie to ilość na 2 użycia) + żurawinowy balsam TBS (on jest z wymiany - została mniej więcej połowa opakowania 125ml,trochę zszargana butelka
![]() P.S. Oddałabym też krem do stóp Mineral Care za serum Tołpy,tylko czy to nie wyjdą nam jakieś gigantyczne przesyłki przypadkiem? Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-10-21 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusz jest nieotwierany w kartoniku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A no to super
![]() Jeszcze trzeba ustalić szczegóły z pudrem - odsypię Ci do czyściutkiego plastikowego pojemnika po witaminach,tak? Jaka ilość Cię zadowoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 8 ml
moja victoria ma 30 ml ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
to czekam na pw
![]() tylko wiesz, liczę na Twoją szczodrość ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
jest firmy Vipera - nowiutki - kupilam i nie uzyłam ani razu bo jakoś nie umiem z pędzelkiem obcowac
![]() zaraz zerknę co posiadasz jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- kurde uwielbiam eternity ale to pewnie nie przejdzie;( ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- a moze byś coś dobrała do Eternity summer z pędzelek?? ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Słoniku moze lepiej na PW sie porozumiemy w sprawie wymianki?? jutro lece na pocztę to bym od razu wysyłke zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Słoniku napisałam na PW zamias Eternity wynalazłam balsamik borowinowy Tołpa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.