|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolorowe włosy - potrzebna rada!!
Oj, zawsze myslałam że kogo jak kogo, ale mnie takie rzeczy się nie przytrafią jak trefne farbowanie... A jednak... Ponad tydzień temu coś do głowy mi strzeliło i zakupiłam farbę Safira z Welli. Nałożyłam zadowolona na włosiska (dodam że kolor płomienny granat) potem zmyłam.... i tragedia
![]() ![]() I teraz pytanie do Was Kochane, ekspertki, czy da się czymś ten odrost pomarańczowy pokryć? Może ten Creme Gloss z Loreala (myślałam nad mahoniem)? Poradźcie coś ![]() Fryzjer raczej odpada. W tygodniu kompletnie nie mam na to czasu (praca, praca, praca)... A nie wytrzymam z tym pomarańczem ani dnia dłużej). Liczę na jakąś dobrą radę ![]() A za tę głupotę i kupno innej farby niż Garnier to bym się najchętniej ![]() Ech, stara a głupia ![]() Załączam zdjęcie mojego obecnego kolorku...
"Małżeństwo zawsze jest związkiem dwojga ludzi gotowych przysiąc, że tylko to drugie chrapie..." Pratchett Terry "Piąty elefant" Edytowane przez Pt6 Czas edycji: 2007-12-16 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorowe włosy - potrzebna rada!!
odnawiam wątek. mam pomarańczowo - rudy odrost po farbowaniu na korzenny brąz. miałam go miesiąc temu po koloryzacji u fryzjera i stwierdziłam, że wolę sobie już sama zafarbować jeśłi efekt ma być podobny,a cena o 90zł niższa,ale to cholerstwo nie zeszło! co robić, doradźcie błagam. jak go zneutralizować??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.