|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nieaktualny Wymienię perfumy
Valentino V 90 ml tester zostało jakieś 80ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml + balsam do ciała 75ml Dolce&Gabana L'eau the one EDT 6ml flakonik z kulką nieaktualne szukam Hermes Un Jardin Sur Le Nil Un Jardin Apres La Mousson L'eau par Kenzo Kenzo Le monde est beau Guerlain Aqua Alegoria Mandarine - Basilic lub inne zielone, świeże Edytowane przez Anna48 Czas edycji: 2011-07-18 o 11:35 Powód: wątek zamknięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy
Dolce&Gabana L'eau the one EDT 6ml flakonik z kulką
co to znaczy 'z kulka' ? Jestem Chętna ![]() moge zrobic max odlewke z kenzo le monde est beau, mam take kenzo summer i inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[quote=
co to znaczy 'z kulka' ? Jestem Chętna ![]() moge zrobic max odlewke z kenzo le monde est beau, mam take kenzo summer i inne ![]() Flakonik zakończony jest kulką tak jak dezodorant. Sorry ale odlewki mnie nie interesują |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cześć! może coś u mnie za Valentino?
![]() Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=361110 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może Paco Rabanne Pour Elle w zamian za L'eau The one? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...anne+pour+elle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Aniu, to ja spróbuję jeszcze raz z Flower, może takim zestawem będziesz zainteresowana:
17/30 ml Pure White Linen, plus 10 ml L'eau d'issey Miyake w buteleczce z atomizerem, plus 50 ml Extraordinary plus mgiełka Sunflowers Tranquilities Arden 200 ml o spokojnym, łagodnym zapachu (ewenutalnie zamiennie 5th Avenue Arden 60/125 ml ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Aniu, na mój ostatni post nie odpowiedziałaś, wię robię jeszcze jedno podejście do tego kenzo:
24 Faubourg eau delicate Hermes 30/50 ml plus 17/30 ml Pure White Linen Lauder plus 10 ml L;eau d'issey w atomizerze plus firmowe, oryginalne próbki. Proszę, odpowiedź tym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co się stało bo pisałam 2 razy do Ciebie. Zaraz odpisuję na prv.
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Wysłałam daj znać czy otrzymałaś wiadomość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam. pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.