![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kramik annmarie (kolorówka i perfumy)
Witam,
Po powrocie na wizaz ![]() Kilka zasad: - wysyłka tylko listem poleconym (mnie wystarczy ekonomiczny - jeśli wolisz priorytet, napisz) - jeśli masz mniej niż 5 przekupek - proszę Cię o wysyłkę jako pierwszą - jeśli ustalisz jakiś termin i przesunie Ci się o 1-2 dni, nie ma problemu, ale przesunięcie o tydzień - dwa i więcej jest niedopuszczalny - wysyłam czyste kosmetyki i takich oczekuję od Ciebie (również w środku - upierz gąbkę, pacynkę, usuń resztki szamponu wokół zamknięcia, itp.) - zabezpiecz dobrze swoje kosmetyki - poczta wiele potrafi. Dziękuję Zasady opisów: - na niebiesko jest to co dodaję, - na brązowo rezerwacje, - na szaro to, co nieaktualne, - a to co już dawno wysłane, wykasowuję (żeby się nie gubić) . Zapachy: - Paco Rabane Pour Elle - 38/50 - bez pudełka - Gloria Cacharel - ok. 5-6 ml, bez pudełka i korka (nie wiem, czy kiedyś miała - pochodzi z wymiany z zaufaną Wizażanką); buteleczka jest miejscami porysowana - Ming Shu YR - ok. 12/15 ml, z plastikowym miękkim pudełeczkiem. - Fresh Ginger Demeter - praktycznie pełna 15 ml (brak 2 kropel) - Creme Brulee Demeter - ok. 14/15 ml - Sugar and Spice Demeter - ok. 13-14/15 ml. Za powyższe zapachy przygarnę chętnie perfumy (i raczej tylko perfumy). - Odlewka Coty, Celine Dion - Celine Dion (za coś, co mi się spodoba, mogę oddać nawet cały flakonik - z 50 ml, ubytek to ok. 5 ml) Kolorówka: - Platinium Illuminator Estee Lauder - użyty ok. 4-5 razy pędzlem, z pudełkiem - Blushing Blush Clinique - kolor 114 Iced Lotus - nieotwierany, nowy - Shimmer Waves The Body Shop - ubytek ok. 20-25%, data - z listopada 2006, otwarty ok. 2 lat temu. Dość twardy, lekki kolor, natomiast piękne nabłyszczenie; pudełeczko jest porysowane - Blush Bourjois - kolor 74 Rose Ambre, użyty 1 raz zewnętrznym pędzlem - Mineral Power Blush Maybelline - kolor Gentle Pink, ubytek - ok. 10% (bardzo wydajny) - malutka paletka Sephory (dwa cienie i szminka w czarnym pudełeczku) - nowa, zafoliowana - puder w kompakcie Sephory (stare opakowanie) - kolor R15 Cool Porcelain; nowy, zaklejony - Superstay Gloss Maybelline - kolor 103 Rhinestone Pink (delikatny, zgaszony róż); nowa, zafoliowana - ColorAppeal L'Oreal - kolor 47 CinnamonCrystal, (ciepły), zużycie ok. 20%, pudełko mocno porysowane - ColorAppeal L'Oreal Platinium - kolor 150 Real Silver - zużycie minimalne (2 pomalowania oczu); data "best before" - 01.2010 - Vollare i Glazel- kuleczki rozświetlające - złote, beżowe i kilka różowych - Roberto Boro - paletka 4 różowo-fioletowych cieni najciemniejszy cień użyty dwa razy, pozostałe - nietknięte; mam drugą paletkę, która na oku wygląda niemal identycznie, więc chętnie oddam za jakiś drobiazg, albo jako dokładkę do większej wymianki Lakiery: - Sally Hansen - Double Duty - Base i Top, nowy w blistrze - Sally Hansen - Advanced Hard as Nail, Strengthening Topcoat, nowy, w blistrze - Sally Hansen - Complete Care 4 in 1 (nowy, bez blistra) - lakier Black Chocolate Maybelline - brązowy lakier (ciemny brąz, bez drobinek) - użyty na 1 paznokieć; w buteleczce bylam pewna, że jest drobinkowy, a (niestety) nie jest - jako taki jest za ciemny dla mnie - Sally Hansen - lakier Teflon Tuff szaro-błękitny kolor nr 53 - Sweet Deal Frost, użyty dwa razy - 3D Collection - ozdoby na paznokcie srebrne kwiatki (10 różyczek i 10 jakiś polnych), naklejki, pod lakier bezbarwny (są na zdjęciu) - Elin - paseczki ochronne do manicure ozdobnego/francuskiego : - półokrągłe (standardowe) - 100 szt. - trójkątne - 80 szt. - fale - 50 szt. Inne: - 3 kosmetyczki - Johnson i Palmolive po zestawach balsam+żel (obie fioletowe), oraz pomarańczowa kosmetyczko-torba z YR (wszystkie nowe) Moja wish-lista - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223795 Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do wymianek
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2009-09-20 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik annmarie (kolorówka i perfumy)
pomylka
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Rosalko, przykro mi, ale nie znalazłam nic.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
witaj, interesuje mnie baaaardzo kompakt sephory oraz demeter creme brulee. Proszę zajrzyj do mnie, może coś znajdziesz. Z Twojego wisha prawdopodobnie mam damskie bluzki kopertowe w Twoim rozmiarze, śliczne, nówki bo sami takowe szyliśmy w zeszłym roku. Sprawdzę i dam Ci znać, co Ty na to??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Glorię i PI?
![]()
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 Edytowane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Czas edycji: 2009-09-19 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!
Cos u mnie za: Pacco Rabbane Demeter Sugar & Spice Moze za PAcco Donna Sergio Tacchini nowa 30ml w folii??? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360679 Eddit myslalam zePacco to Black XS ![]() Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2009-09-19 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hey, chcialabym sie dowiedziec konkretnie jakie kolorki sa:
- paletka sephory (cienie+pomadka) - Roberto Boro - paletka 4 różowo-fioletowych cieni najciemniejszy cień użyty dwa razy, pozostałe - nietknięte; mam drugą paletkę, która na oku wygląda niemal identycznie, więc chętnie oddam za jakiś drobiazg, albo jako dokładkę do większej wymianki ilość kulek: - Vollare i Glazel- kuleczki rozświetlające - złote, beżowe i kilka różowych czy jest mozliwosc zobaczenia zdjec?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach za:
- malutka paletka Sephory (dwa cienie i szminka w czarnym pudełeczku) - nowa, zafoliowana - Paco Rabane Pour Elle - 38/50 - bez pudełka - Fresh Ginger Demeter - praktycznie pełna 15 ml (brak 2 kropel) - Creme Brulee Demeter - ok. 14/15 ml - Sugar and Spice Demeter - ok. 13-14/15 ml. odpisz prosze u mnie ![]() poza watkiem mam true glow Avon i Noix de Coco Yves Rocher |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Paletka jest zafoliowana - nie chcę jej otwierać. Jak dobrze pamiętam była neutralna (beż, brąz, dopasowany błyszczyk).
Co do dwóch pozostałych - w środę mogę wrzucić zdjęcia (jak TŻ przywiezie z powrotem aparat z podróży) - nie ma problemu ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ile jest kuleczek glazel, jakie sa to kolorki? czy sa uzywane? bo interesowalyby mnie tylko glazel
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Jestem zainteresowana: Blushing Blush Clinique - kolor 114 Iced Lotus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gargamelowa - kiedyś myślałam o Crystal Noir, ale muszę go sobie przypomnieć, także dam znać do poniedziałku, ok? Rypko, raczej nic, przykro mi. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() Gargamelowa - kiedyś myślałam o Crystal Noir, ale muszę go sobie przypomnieć, także dam znać do poniedziałku, ok? Rypko, raczej nic, przykro mi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() może znajdziesz coś w zamian za róż Bourjois ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
- Blush Bourjois - kolor 74 Rose Ambre, użyty 1 raz zewnętrznym pędzlem
- Mineral Power Blush Maybelline - kolor Gentle Pink, ubytek - ok. 10% (bardzo wydajny) - malutka paletka Sephory (dwa cienie i szminka w czarnym pudełeczku) - nowa, zafoliowana - Odlewka Coty, Celine Dion - Celine Dion (za coś, co mi się spodoba, mogę oddać nawet cały flakonik - z 50 ml, ubytek to ok. 5 ml) - Roberto Boro - paletka 4 różowo-fioletowych cieni - puder w kompakcie Sephory (stare opakowanie) - kolor R15 Cool Porcelain; nowy, zaklejony - Superstay Gloss Maybelline - kolor 103 Rhinestone Pink (delikatny, zgaszony róż); nowa, zafoliowana to mi sie podobva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ragutko, wpadły mi w oko pryzmy, ale mam świadomość, że róż B. to dużo za mało za nie. Więc jeśli wpadło Ci u mnie w oko coś innego, co uzupełni wymiankę, to chętnie - jeśli nie, to niestety. Cytat:
Niestety nie ![]()
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2009-09-19 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej cos u mnie? jest szansa na zdjecia twojej kolorowki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie . Podoba mi się Creme Brulee i cień cynamonowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Niestety rozświetlacz EL już mam. Mogę oddać róż YSL oraz odlewkę Stelli. Tylko, że ten róż YSL jest brokatowy, tak jak na zdjęciach. Odpowiada Ci? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
może znajdziesz u mnie coś za jedną z buteleczek tych perfum?
![]() - Creme Brulee Demeter - ok. 14/15 ml - Sugar and Spice Demeter - ok. 13-14/15 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
- Blushing Blush Clinique - kolor 114 Iced Lotus - nieotwierany, nowy
znajdziesz coś? jaki to kolorek? To te w srebrnym opakowaniu? i ten puderek sephory też by mnie interesował..podałabyś linka do tego Twojego? zapraszam
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Blushing Blush Clinique - kolor 114 Iced Lotus - nieotwierany, nowy Może jeszcze bym cosik wybrała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cherrik - zdjęcia wrzucę w środę, bo wtedy parat wróci do mnie
![]() Znalazłabym coś, u Ciebie, ale wolałabym wiedzieć, co Cię interesuje, żeby dobrać ![]() Hisoko - chętnie przygarnę te dwa zapachy, więc jeśli Tobie to odpowiada, to ok. Ogródek Śródziemnomorski 10ml Winter Delice 3ml Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Natomiast puder to ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...prasowany.html W środę wrzucę zdjęcie real. Cytat:
Cytat:
domi, wink737 - niestety, nie znalazłam nic dla siebie.
![]() |
![]() |
#30 |
Czekam na Ragnarok
|
No to świetnie. Jaką odlewkę Stelli być chciała?
Czyli odlewka + YSL za róż Clinique? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.