|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zdjęcie together oriflame
znalazłam tylko takie zdjęcie, ta butelka z pomarańczowymi ciapkami to woda damska. a swoją drogą skoro konsultantki tak szybciutko zgłaszają nowe wody to powinny postarać się też o zdjęcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: zdjęcie together oriflame
Ale skąd wiesz że to akurat konsultantka zgłosiła tą wodę? Już drugi raz spotykam się z Twoją opinią że to konsultantki zgłaszają te wody oriflame i avon...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nie, nie wszystkie konsultantki zgłaszają i oceniają wody
![]() ale zazwyczaj wodę zgłasza i jednocześnie OCENIA osoba która dany produkt używała. Stąd moje podejrzenie że produkt zgłosiła konsultantka która czuje się do tego zobowiązana- woda together miała premierę wczoraj-pierwszego wrzesnia w nowym katalogu i nie sądzę że została dostatecznie przetestowna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
heh ja zawsze jak cos zglaszam to oceniam
![]() Poniewaz uwazam ze w zgloszeniu nie powinno byc oceny. Zgloszenie to zgloszenie-bezstronne a ocena to juz sprawa indywidualna.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
pewnie!
maszrację, ale oprócz zgłoszenia powinna być też ocena tej samej osoby a nie tylko zdjęcie( o ile jest) i tekst przepisany żywcem z katalogu.Przykład: woda eclat oriflame została zgłosozna dawno temu- ja jako pierwsza ją oceniłam, tak samo samoopalacz oriflame- zgłoszony dawno- ja pierwsza wystawiłam ocenę. Wiec podejrzenie kto zgłasza kosmetyki nasuwa się samo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.