|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Raczkowanie
|
Pomóżcie- park helenowski
mam pytanko i mam nadzieję ,ze mi pomozecie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
hmm no nikt nie pomoze???
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie- park helenowski
Ja na Twoim miejscu rozpoczęła bym tworzenie takiego albumu od opisania w kilku zdaniach - krótko i zwięźle historii powstania parku. Musisz zgromadzić zdjęcia tego parku i w rozsądny sposób umieścić je w albumie. Jeżeli jakiś sfotografowane miejsce ma ciekawą anegdotkę lub historię z nim związaną to też bym to opisała w albumie obok zdjęcia.
Może warto by było pomyśleć o wpisaniu jakiś ciekawostek związanych z parkiem - może rosną tam jakieś rzadkie rośliny, historyczne drzewa albo coś takiego. Myślę, że nie jest to trudne do zrobienia. Można by też zrobić album w takiej formie, że będzie on stanowić taką formę przewodnika. Możesz na początku zrobić jakąś mapkę przewodnią i ponumerować punkty wycieczki i na następnych stronach albumu opisać poszczególne punkty wycieczki i dołączyć zdjęcia. Życzę powodzenia w tworzeniu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.