|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() BIMBO fajna gra internetowa, przebieraj, zmieniaj makijaż, wygrywaj konkusy!
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-11-09 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: BIMBO fajna gra internetowa, przebieraj, zmieniaj makijaż, wygrywaj konkusy!
Nie widziałam tematu już na ten temat. A że dodałam link rejestrujący owszem zgadza się, nie widzę na dodatek nic w tym złego, bo napisałam że jeśli chętne są do skorzystania portalu to oto link.
Nieprawdą jest jednak, że dostaje 500 bimbo dollars za wejscie dziewczyn w ten link! To jest nieprawda i proszę mnie nie posądzać o takie podejście do sprawy. 500 BD dostaje się tylko wtedy, gdy 1) osoba zarejestruje się na stronie, 2) poda swój mail, 3) wybierze na stronie opcję o wysłanie do niej linku weryfikacyjnego 4) i na swojej poczcie wejdzie w maila 5) i kliknie w ten link weryfikacyjny! Krótko mówiąc : masa roboty i to dodatkowo nikomu nie potrzebnej, bo nie jest to konieczne do korzystania z gry! Proszę wiec nie posądzać mnie o chęć zysku, kiedy ja naprawdę chciałam podzielić się fajną grą z innymi dziewczynami. Jak zwykle, po raz kolejny po prostu myślałam że spotkam się z większą życzliwością jednak w zamian dostaję to co zawsze. Czyli oskarżenia, pretensje i jeszcze zarzut, że ja chce zarobić i taka jestem zła i okropna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BIMBO fajna gra internetowa, przebieraj, zmieniaj makijaż, wygrywaj konkusy!
chyba widzialas juz co najmniej jeden temat bo sama zalozylas 2 o bimbo
![]() Bylam tam widzialam,ale uznalam ze jestem za duza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie widziałam, ale założyłam w dwóch miejscach bo nie byłam pewna gdzie go umieścić. A to pewna różnica.
Mam nadzieję, że na filmy animowane nie jesteś za duża bo wiele frajdy by Cię ominęło w życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Ok, już wiem wszystko. Rejestracja sponsorowana. Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2008-11-09 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
można zarejetrować się ze strony głównej, bezpośrednio z linka!
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Osoby grające w Miss BImbo (myślę ze się nie mylę) wysyłają sobie nawzajem takie linki dzięki którym się rejestrowano i otrzymywano 500BD .
![]() Anahstasia : Tak, grać bez uprzedniej rejestracji nie można .
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a wcale że nie bo do wszystkiegko mozna dojsc samemu
![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.