![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Givenchy, Guerlain
Witam
![]() Mam do wymiany następujące kremy: -Succes Eye Tech- Guerlain (tester, 15 ml, nieużywany) -No Surgestic- Wrinkle Defy- Givenchy (produkt, 15ml, nieużywany) -Radically no surgestic- Givenchy (tester, 2x10ml, nieużywany) Posiadam także: -Kolagenowe minimaseczki euroCare pod oczy (produkt, w opakowaniu 5 par maseczek pod oczy) Chętnie zamienię na zapachy, lub kosmetyki. Czekam na propozycję ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Givenchy, Guerlain
cos u mnie za
Succes Eye Tech- Guerlain (tester, 15 ml, nieużywany) -No Surgestic- Wrinkle Defy- Givenchy (produkt, 15ml, nieużywany) -Radically no surgestic- Givenchy (tester, 2x10ml, nieużywany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() -Succes Eye Tech- Guerlain (tester, 15 ml, nieużywany) Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze znajdziesz cos u mnie?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Gothic- Daisy podoba mi się paletka Lancome Color Design oraz miniaturka prasowanego pudru. Może za No surgestic wrinkle defy? Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
-J.P.G Madame balsam 40ml -Guerlain Insolence EDT 5mlx 2 -Guerlain Parure Aqua 02 beige clair 5ml -Guerlain Super Aqua-eye serum 5ml -Guerlain Succes Future serum 10ml -Guerlain Super Aqua day 10 ml x2 -Guerlain Super Aqua night 10ml x2 -Guerlain Succes future 10ml -Guerlain Succes future 10ml |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może u mnie cos Cie zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że masz tak mało zdjęć, ale może zainteresuje Cię zamiana L'OREAL HIP - PODKLAD W PLYNIE - FLAWLESS LIQUID MAKEUP - 30 ML - KOLOR 806 HONEY - YELLOW UNDERTONE na kolagenowe płatki pod oczy? Pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Podoba mi się u Ciebie balsam o zapachu czekolady. Może w zamian za -Guerlain Super Aqua-eye serum 5ml oraz jakąś inną miniaturkę ? To pierwsze proponuję ponieważ wiem, że szukasz czegoś pod oczy. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na dzień czy na noc mają po 50 ml pełne produkty, 15 mają zazwyczaj pod oczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oddałabym Ci tusz i Amora za Succes pod oczy i mini. Insolence Słonia to chciałabym na pewniaka a tych kremków Givenchy nie znam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam. Z tego co widzę to masz same próbki, tak?
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Tobie nie odpisałam bo próbowałam się czegoś doszukać. Spodobała mi się paletka Dior i ewentualnie róż clinique ale to niestety za mało za Succes Eye tech. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Mam prośbę dziewczyny. Powiecie mi o co chodzi z tymi kodami? Dopiero zaczynam na targowisku i nie bardzo za tym wszystkim nadążam. No i zauważyłam już na wielu kontach, że ja będę musiała komuś pierwsza wysłać kosmetyk, ale mam pytanie- co jeśli ktoś mi nie prześle? Albo może jest jakaś lista osób, z którymi nie warto się wymieniać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Mam jeszcze troszkę kosmetyków i zapachy na ewentualną wymianę więc dodam jak znajdę chwilkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
podziekuje za wymiane...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najedź kursorem, na liczbe przy słowie Przekupka, na avku, wyświetlą Ci się wszystkie opinie o wymiankach. Jesli będzie jakaś negatywana........ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
W wątku tylko pomadka jest pełnowymiarowa.Poza wątkiem mam do oddania z perfum:
-miniaturka nowości jeszcze nie dostępnej w salonach Yves Rocher So Elixir,5 ml nowa z kartonikiem -Yves Rocher Cedre Blue 125 ml nowe z kartonikiem(ubytek jeden psik) -Lolita Lempicka L (to ten śliczny jadalny zapach),pojemność wyjściowa to 30 ml,ile zostało to ciężko określić bo buteleczka ma kształt serca,więc najlepiej sama oceń.Wstawię na razie fotki zapożyczone od poprzedniej właścicielki,swoje zrobię jak będziesz zainteresowana https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1253213428 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1253213428 -Gucci Envy edt ok 6-7 ml z wyjściowych 30,bez kartonika.Fotkę zrobię. Z kolorówki mam nowość pomadkę Clarins ROUGE APPEAL odcień 06,ubytek minimalny http://tagomago.pl/produkt/3413/Clar...---12-odcieni/ Z pielęgnacji: Prawie nowiutkie(zaledwie trzy razy użyte) serum-nowość Riche Creme Omega Yves Rocher,bez kartonika bo nie było przeznaczone do wymiany.40 ml,flakon z pompką.Opis w linku: http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/392 -apteczny krem La Roche Posay Lysanel Active 40 ml ,dwa razy uzyty -apteczny tonik Lysanel LRP odrobinę mniej niż połowa ze 100 ml. A interesuje mnie krem pod oczy Issima Guerlain 15 ml. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-10-06 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy możesz podać jakiegoś linka do tego produktu? I rozumiem, że jest nowy, świeży i nieotwierany? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
http://tagomago.pl/produkt/3138/Eksp...le_Defy_15_ml/ Proszę bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wobec tego ja jestem chętna ![]() A nic już innego w wątku nie widzisz, żebyśmy mogły rozszerzyć wymiankę? Albo czego szukasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie wypatrzyłam sobie jeszcze Lancome Fatale oraz tą resztkę Hypnose. Co byś za to chciała? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Z różu mam ten:
http://www.makeupalley.com/product/s.../Lancome/Blush nieużywany. Mam też tusz czarny HR Lash Queen, tez nieużywany, w sumie mogłabym oddać. W sumie fatala zaczęłam znów używać i jego bym chyba nie oddawała, ale resztkę Hypnose i to co wyżej może tak. A co z kremów masz jeszcze wolne i niezarezerwowane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Róż nie mój kolorek ale tą maskarę HR chętnie bym wzięła, tylko co Ci się za nią opłaca? Poza wątkiem mam sporo nieużywanych testerów pomadek guerlain z serii rouge G może jakiegoś kolorku szukasz? A tak to miniaturki < mam spis w poście >. Pomyśl co byś ewentualnie chciała. Z kremami jeszcze czekam na jakieś zapachy może.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że masz jakieś jasne kolory typu nude ale nie matowe, tylko jakaś perła czy coś? albo mogłabyś zrobić fotkę? a jak nie, to pomyslę nad miniaturkami, może. Dam Ci znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
http://nevada-beauty-blog.blogspot.c...g-test-15.html Tutaj masz troszkę o kolorkach. Ja mam: 06, 10, 21, 40, 42, 61, 62, 63
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ale tak sobie myślę, że jednak wolalabym te miniaturki - ile ml miniaturek oddałabyś za ten tusz? Żebym wiedziała, co wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem,ze brak odpowiedzi oznacza iż z moich propozycji nic nie wybierzesz za ten krem pod oczy?
Więc może emulsja Kanebo Emulsion 1 (do cery mieszanej),z kartonikiem, 100 ml z malutkim ubytkiem,cena ok 250 zł; -słynny peeling Kanebo enzymatyczny w proszku ok 3\4 opakowania,cena nowego też ok 250 zł lub taki krem jak w linku,zużycie małe ,już bez kartonika: http://www.getprice.com.au/esthederm...--37780511.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.