|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zrzuciæ 16 kilo przez 5 miesiêcy
Kochane wiza¿anki jak± dietê poleci³yby¶cie mi ¿eby zrzuciæ 16 kg do marca?? Je¿eli macie jakie¶ sprawdzone diety czy sposoby napiszcie z góry dziêkuje. Dodam tylko ze 32 ju¿ zrzuci³am (ale drastycznymi metodami) po ci±¿y ale czym bli¿ej mojej dawnej wagi tym gorzej a i po drastycznych ¶rodkach mój organizm jest nieco os³abiony dlatego resztê nadwagi chcia³abym zrzuciæ w miarê z g³ow±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Dot.: Zrzuciæ 16 kilo przez 5 miesiêcy
próbowa³a¶ diety proteinowej ? ja duzo i w krótkim czasie na niej schud³am. Nie powiem ile dok³adnie bo ja przerwa³a³am i dietowa³am innaczej dalej wiec nie pamietam na jakim etapie zakonczylam wtedy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 334
|
w³asnie tez sie dowiedzia³am niedawno o tej diecie proteionowej,troche czyta³am i dziewczyny naprawde ja chwali³y! w³asnie dzisiaj na allegro zakupi³am ksi±zka o tej diecie *Nie potrafiê schudn±æ, Pierre Dukan* gdzie w³asnie opisuje ten lekarza ta diete i zalecenia do niej
![]() ![]() ![]() jesli cie to interesuje poczytaj forum o tej diecie i co dziewczyny o niej pisza i jakie sa efekty http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/p...re-dukana.html Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2009-10-24 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziêki kochane ja jeszcze o tej diecie nie s³ysza³am ale zaraz zabieram siê do czytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
Brzmi to zachêcaj±co, sama chcia³abym schudn±æ, ale u mnie du¿ym problemem jest brak motywacji :/
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez u mnie niestety brak motywacji ale wkoncu postanowi³am ze czas cos ze soba zrobic! Bo ciagle wzlekam,albo to mi sie nie chce albo cos tam jeszcze i co jakis czas nie moge na siebie patrzec jak wygladam :/ wkoncu trzeba sie wziazc za siebie! Ksiazke juz zakupi³am na allegro z przesy³ka jedynie 18z³ juz kosztuje wiec czekam tylko na nia,czytam i biore sie do dzia³ania! Do wakacji... hm... dobra do kwietnia chce byc przynajmniej 7-8kg chudsza a do wakacji 10-12kg ![]() ![]() Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2009-10-26 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
polecam diete proteinowa dukana, od lipca schudlam 8kg, nie chodze glodna, jem kiedy chce,
wspolny watek odchudzeniowy tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362623&page=141 ksiazka do sciagniecia z mojego podpisu
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
kurcze ksiazke juz kupi³am ale trudno sie mówi,zreszta lepiej miec w formie papierowej niz na kompie :P oczywiscie jak dla mnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
a cwiczysz cos przy tej diecie? jezeli tak to jakie cwiczenia wykonujesz>? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
codziennie jezdze do pracy na rowerze, ale to robie juz od ponad roku i zanim przeszlam na diete to ne wplywalo wcale odchudzajaco na mnie.
troche biegam, i tyle
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.