![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy, odlewki, próbki, aquolina, mgiełki (...) MP3
NIEAKTUALNE!!!
NIE MAM OBECNIE APARATU nie mogę zrobić dodatkowych zdjęć do odwołania odpisuje u Ciebie, Ty odpisz u mnie proszę jestem wybredna, mogę marudzić za co z góry przepraszam ![]() WYMIENIĘ NA:1. Kosmetyki: -perfumy, odlewki, mgiełki do ciała, -aquolina, fruttini (...) zawsze mile widziane -balsamy o zapachu wanili, cynamonu, owoców, brązujące -kosmetyki naturalne (BU, Mazidła itd...) -krem z filtrem apteczny do mieszanej cery SZUKAM! Pragnę pare kropli na testy i poznanie ![]() CSP, amour de cacao i inne słodziaki (Vanille Cannelle, Matin Calin, Caramel Sunset itd) Tobacco Vanille, Tom Ford Private Blend Boucheron Trouble Dior Hypnotic Poison Elixir Hypnotic Poison La Perla, Eclix The Body Shop Amorito Serendipious Musc Maori MAC MV2 mat chocolat sephora brown eint de Neige, Lorenzo Villoresi Un Crime Exotique, Parfumerie Generale Profvmo Vanille Bourbon 1270, Frapin D'Humeur a Rire, L'artisan Dulcis in Fundo, Profumum Tarte aux Myrtilles Sinfonia di Note Coeur di Noisette Fantasy Spears Profumum Confetto różne demeterki czekoladowe waniliowe, kremowe, budyniowe, ciastka i pierniki ![]() subtelne i kobiece owocowe ...byle nie zapach starszej Pani, błagam ![]() Przyjmę w każdej ilości: Puma, red&white KAŻDĄ PROPOZYCJĘ ROZWAŻĘ ![]() DOKŁADKA! dokładam Dior POISON Esprit de Parfum, 15ml zawartość ok 90% WYMIENIĘ MP3 Canyon 1GB taki jak na zdjęciu stan idealny, oddam bez słuchawek za perfumy/kosmetyki z górnej półki ![]() MOGĘ ZROBIĆ ODLEWKI PERFUM: tylko jeśli bardzo mi zależy na wymianie (na niektóre zapachy jestem skąpa, proszę pytać ile moge zrobić) la perla, j'aime edp[COLOR="Silver"] escada, ocean lunge edt sephora, wanilia wanilia edt sephora, wanilia karmel edt aquolina, cukier puder edt sephora, creme brule perfumetka UWAGA nie mam jeszcze atomizerów dla kolekcjonerów flakon i na jedno "niuchnięcie" hugo boss pure purple i flakon versace woman PERFUMY dokładam PERFUMY SWEET DARLING KYLIE MINOGUE 30ml kartonik, ubytek minimalny (4 psiki) wstępna rezerwacja ![]() Chętnie wymienie Próbki firmowe z kartonikiem (Homyk Próbki robione: Próbki firmowe: oraz miniatura KUŚCIE!mgiełka coty zapach morza mgiełka adidass fitness niebieska poza zapachami: balsam aquolina, cukier puder 125ml nowy brązujący krem do twarzy na dzień bielenda, użyty 1 raz błyszczyk wibo powiększający usta, kolor malinowy, kryje jak szminka - tylko przetestowany dołożę do wymiany jako drobiazg ![]() ZAPRASZAM! wymienione: gucci, envy edt leci do zielona30 ![]() balsam aquolina, cukier puder 125ml nowy Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-10-31 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, aquolina, mgiełki (...) MP3
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w ktoryms z watkow w zamian za: aquolina, cukier puder edt, 150ml zostało 90% (proszę dopytywać bo używam) balsam aquolina, cukier puder 125ml nowy ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Interesuje mnie odlewka Belle de minuit Nina Ricci Z poszukiwanych mogę zrobić odlewkę Chocolovers Mam także próbki: Vanille Cannelle Boucheron Trouble Serendipious Owoce kandyzowane w polewie czekoladowej - aquolina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bdm niestety mam malutko, mogę odlać próbeczkę 1ml szczególnie mnie interesuje u Ciebie Delice d'Epices i Serendipious |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za odleweczki? interesuje mnie co nieco..aquolina, versace woman
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Zapach znam, dlatego nie szukam próbki (1ml to dla mnie mało). Zrozumiałam, że oferujesz w wątku odlewkę i stąd moje zapytanie. Szkoda...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cosik za:
aquolina, cukier puder edt, 150ml zostało 90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znalazłabyś coś u mnie za: - Tea for Two, Safran T., Mûre et Musc, Manię Armaniego i jesli da radę to ten 1ml Niny? A jeśli nie, to tylko za pozycję nr. 1, 2 i 3 ? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie mp3
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14074291 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Domi, ja po:
L'Artisan Parfumeur, Les Epices de la Passion, Safran Troublant EDT L'Artisan Parfumeur, Tea For Two ile mają ml ? Niechcący napisałam też w ciuchowym ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
próbki firmowe 1ml z kartonikiem
L'Artisan Parfumeur, Les Epices de la Passion, Safran Troublant EDT, ubytek ok. 10% L'Artisan Parfumeur, Mûre et Musc, ubytek ok.35% L'Artisan Parfumeur, Tea For Two, ubytek ok.20% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No niestety tylko mp3 bo ciuszki beda za male dla mnie
![]() ![]() odpisz u mnie jesli bys cos miala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Aj... kurna, napaliłam się... liczyłam na chociaż 5 ml
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za 1,2,3,4 mogę się wymienić zależy jakie pojemności możesz odlać: Serendipitous Serendipity 3 V&R: Flowerbomb edp Chocolovers Delice d'Epices (tu wiem że odrobinka ![]() i próbeczki Boucheron Trouble EDP, CACHAREL GLORIA PS nie chce wyciągać od Ciebie tego wszytskiego, nie bój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Flowerbomb edp - 1ml Chocolovers - 2ml (taką mam próbkę) Delice - ok. 0.2-o.3ml Boucheron Trouble - 1-10ml Gloria za Belle de Minuit A jakie pojemności mają Twoje próbki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Doznałam olśnienia i widze
![]() To wybierz sobie coś wg uznania za te 4 próbki, bo nie wiem na czym najbardziej Ci zależy. Dysponuję już resztką pustych fiolek, ale mam nadzieje, że starczy ich na tą wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dzieki za odp, ale czy znalazlas cos u mnie czy nie?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Za te filtry Biodermy i SVR zainteresował mnie mały balsam Aquoliny, jeśli jesteś zainteresowana to daj znać
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
perfumy ktore wymienilas nazwy niestety nieposiadam zaden z tych;(
jedynie to mam poza watkiem (oczywiscie odlewka) -Estee Lauder -Chanel chance -Elizabet Arden |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.