Pomóżcie facetowi pomóc dziewczynie : ) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 16:46   #1
pavello
Przyczajenie

Pomóżcie facetowi pomóc dziewczynie : )

Witajcie

Nie wiem czy dobre forum wybralem ale mam nadzieje ze tak

Przyznam sie nie wiem jak to opisac ale mam nadzieje ze uda sie Wam zrozumiec o co chodzi

Znam sie ze swoja dziewczyna ponad 3 lata i dobrze Nam razem Oboje przed tym wszystkim bylismy samotnikami ( ja troche bardziej, ona mniej ) - zeby smieszniej poznalismy sie na czacie - co nie zmienia sytuacji ze mysle nad zwiazaniem juz do konca

Kiedy sie poznalismy ona miala 24 lata i wczesniej nie bylo faceta w jej zyciu. I przez to ma gdzies zakodowane w zaden sposob nie jest atrakcyjna i seksowna. Zle jej z tym - ale ja nie mam sily, sposobu aby ja przekonac do tego ze jest inaczej - bo jest . Kiedy sie poznalismy ja tez raczej marzeniem kazdej kobiety nie bylem, ale od tego momentu staram sie wypracowywac inne zdanie o sobie i jakos to powoli idzie - rowniez dzieki temu co ona do mnie mowi. W druga strone odnosze wrazenie ze ona w to za bardzo nie wierzy lub chce ale jej to nie idzie
Druga sprawa to jej kompleksy - ma je kazdy z Nas ale u niej to chyba ma jakis "zbyt duzy" wymiar. Co jakis czas slysze o krzywych nogach, plaskiej pupie i innych takich rzeczach. Slysze to rowniez na zakupach kiedy chce cos jej kupic - a ona odpowiada ze moze nosic to ew. w domu. Z kolei kiedy przychodzi do domu, kiedy miala na sobie cos cos "atracyjnieszego" to stwierdza ze ludzi sie na patrzyli bo miala plame albo cos w tym style W calej tej sprawie nie chodzi mi o noszenie mini i inne takie rzeczy - bardzo o to zeby sama zrozumiala i uwierzyla w to ze jest fajna kobieta

Zrozumiec kobiet my faceci nigdy nie zrozumiemy ale ja zwyczajnie nie wiem jak jej pomoc aby przekonala sie do tego ze jest atrakcyjna i podoba sie innym. Czasem mi sie wydaje ze przydal by sie jej ten smieszny facet ktory prowadzi program na TVN Style - sie chyba Gok nazywa no ale w naszym piknym kraju on nie pracuje...

Co robic ?? Pomóżcie jakoś - co Wam by pomoglo ??
pavello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 17:39   #2
krowa118
Zadomowienie

Dot.: Pomóżcie facetowi pomóc dziewczynie : )

Goka w Polsce zastępuje Piotr Sałata . Powiem Ci że jestem identyczna, moj facet jak każdy też lubi jak się ładnie ubiorę (czytaj w mini), ale ja się nie umiem przemóc kopiłam spódniczki i zakładam je dla niego tylko w domu. Hmm jeżeli jest taka jak ja to nic nie pomoże, ale może spróbuj jakiś kompromisów coś za coś. Raz tak właśnie zrobił mój tż musiałam założyć spódniczkę, żeby coś tam (nie pamiętam), ale coś za to miałam na czym mi bardzo zależało (nie materialna rzecz). Cały czas jej powtarzaj że jest piękna i wspaniała, komplementuj, w końcu uwierzy. Jak coś jeszcze wymyślę to napisze.

"Jeździć szybko nie znaczy jeździć dobrze"
krowa118 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości