|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Głównie kosmetyki do cery trądzikowej, ale nie tylko.
NIEAKTUALNE !
Witam ![]() Kosmetyki wymienię najchętniej hurtowo. Poszukuję perfum, ale nie tylko. Oto, co oferuję: 1. Szampon Palmolife Naturals- "Świeżość i lekkość". Włosy normalne i przetłuszczające się. Raz użyty. 2. Antybakteryjny żel myjący. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Trudno ocenić, ale zostało ok. 65 % 3. Maska z zieloną glinką. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. brak 4. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. brak 5. Krem do twarzy i ciała. La Roche Posay. Anthelios. 50+ SPF (UVA,UVB) Została połowa. 6. Matujący krem do cery tłustej. Oriflame. Zostało jakieś 75%. 7. Żel oczyszczający. Vischy- NormaDerm. Z 30 ml, zostało ok 20 ml. (żel jest wydajny). Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2010-02-22 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Głównie kosmetyki do cery trądzikowej, ale nie tylko.
niestety nic
![]() |
#6 |
BAN stały
|
cos za 3. Maska z zieloną glinką. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta.
4. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Kosmetycznego nie widzialam, ale wzielabymn z niego prawie wszystko!! :P Ale widze, ze chyba nie bedzie tak źle, bo chcesz je wymienic najlepiej hurtowo
![]() 1. Szampon Palmolife Naturals- "Świeżość i lekkość". Włosy normalne i przetłuszczające się. Raz użyty. 2. Antybakteryjny żel myjący. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Trudno ocenić, ale zostało ok. 65 % 3. Maska z zieloną glinką. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. 4. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. 7. Żel oczyszczający. Vischy- NormaDerm. Z 30 ml, zostało ok 20 ml. (żel jest wydajny). Bylabys chetna na oddanie 5 kosmetykow i paska https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1254929778 za ta gruba cieplą swetro-sukienke? Ona jest dosc ciezka wiec mysle ze ciezar wysyki by sie zgadzal, w sumie tez tania nie byla. Daj znac ![]() Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Aha a co do rozmiaru to jest rozmiar M/L i moze nawet XL jakos tak chyba, ale to jest rozciagliwy material bardzo, jest tez dobry na S/M, moglabym rzec ze to rozmiar bardzo uniwersalny, bo na kazdym wyglada swietnie ![]() Edytowane przez nika89 Czas edycji: 2009-10-19 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie kilka kosmetyków, znalazłabyś coś u mnie?
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
2. Antybakteryjny żel myjący. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Trudno ocenić, ale zostało ok. 65 %
3. Maska z zieloną glinką. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. 4. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
2. Antybakteryjny żel myjący. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Trudno ocenić, ale zostało ok. 65 % 3. Maska z zieloną glinką. Ziaja Nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. 4. Peeling enzymatyczny. Ziaja nuno. Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. Raz użyta. 5. Krem do twarzy i ciała. La Roche Posay. Anthelios. 50+ SPF (UVA,UVB) Została połowa. 6. Matujący krem do cery tłustej. Oriflame. Zostało jakieś 75%. 7. Żel oczyszczający. Vischy- NormaDerm. Z 30 ml, zostało ok 20 ml. (żel jest wydajny). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Właśnie najbardziej zależało mi na tym komplecie Nuno
![]() Teraz interesuje mnie tylko krem Oriflame, ale nie wiem czy chcesz się wymieniać za jedną rzecz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.