|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dior forever 020, Clinique
witam
Mam do wymiany: Pełnowartościowe – kupione niedawno w Marionaud użyte raz lub dwa – zazwyczaj dla mnie za ciemne lub mnie uczulają; Estee Lauder – podkład DW kolor Cremy Ivory – kupiony 2009-11-15 -użyte raz – za ciemny dla mnie L Smashbox – podkład Seamless kolor Ivory najjasniejszy – kupiony 2009-10-09 – uczula nie L Lancome – podkład Tein Idole Ultra – użyty około 10 razy – kolor najjaśniejszy ale niestety na buteleczce brak numerka (hmmm) – kolor dla mnie ok. ale za mało kryjący dla mnie Dior Forever kolor 020 – zostało w słoiczku trochę mniej niż ½ opakowania Clenique – podkład super kryjący Continous Covarage kolor 08 Creamy Golw – zakup złego koloru skutkiem doradzenia Pani w sklepie firmowym hmmmm… - zakupiony 2009-11-14 Clenique – korektor w pędzelki pod oczka – Air brush concealer – kolor natural - za ciemny dla mnie – zakupiony 2009-11-14 Max Factor – podkład w kompakcie Facenifity Compact kolor: 02 Ivory – użyty kilka razy, 06 Golden – użyty kilka razy, 03 Natural – użyty raz Max Factor – Creme Puff kolor 05 translucent – użyty może 5 razy Max Factor – pomadki Lasting Color 833 rossewood – nie uzywana, 13 soft taupe - użyta dwa razy Max Factor – podkład Age Renew – kolor 45 warm almond – użyty może 5 razy Max Factor – eyelinery szary i czarny – użyte po 1 raz IsaDora powder - 11 soft mist, 13 soft Nougat mist – użyte kilka razy LRP podkład – Toleriane 13 beige sable – użyty około 5 razy, LRP podkład – Toleriane 11 beige clair – użyty 1 raz VICHY: podkład Dermablend 15 opal – użyty 1 raz, VICHY korektor 10 light, - zużyty max ¼ op VICHY puder utrwalający – użyty raz DaxCosmetics podkład mus 3D Cashmire 02 natural Beż. – zostało ponad pół opakowania Dax Cosmetics korektor pod oczy natural – ¾ opak. OLAY Total Effects mleczko do demakijażu – całe PUPA: pomadki: 028307 Glos Chic użyta kilka razy, 027105 New chic użyta kia razy SMASHBox pomadki: 53300 – nie używana, 51276 – użyta kilka razy NUBA Błyszczyk sweet lips– uzyty raz paluchem ;/ Pomadki L’oreal 2 szt, ArtDeco - foto kolory czerwone. DOKŁADKA: SmashBox – Bush proof sweet – raz wypróbowałam na sobie pędzlem. RIMMEL błyszczyk 010 sheer Spice nowy BE YU Sztuczne rzęsy x 2 OP nowe Konturówki do ust – ArtDeco i Nouba – raz wypróbowane Nuba: 50, 62, 288, Artdeco: 63, 50,48 Smashbox: smashing berry Konturówki do ust – ArtDeco i Nouba – raz wypróbowane Nuba: 50, 62, 288, Artdeco: 63, 50,48 Smashbox: smashing berry POSZUKUJĘ: PILNIE: MASKARY TURBO POGRUBIAJĄCEJ I BLUSH w kolorze brudny róż ![]() podkład Yves Saint LaurentTEINT RESIST Long Wear Endless Comfort Transfer Resistant Foundation SPF10kolor najjaśniejszy, tusz do rzęs Estee Lauder DW czarny, tusz do rzęs DIORSHOW czarny Christian Dior, DiorShow Mascara (Tusz wydłużający, pogrubiający i podkręcający) Róż Estee Lauder Christian Dior, Dior Blush Duo - Glowing Color Powder Blush Christian Dior, Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush (Róż do policzków) Christian Dior, DiorBlush Do loków - Interesują mnie tylko kosmetyki „not tested on Animals”. tylko zdecydowane oferty ponieważ chcę się szybko porozumieć i to wymienić ![]() Zdjęcia mogę wysłać mailem Paulina 609 106 392 - tylko sms lub po 19.00 tel. lub paulina_waw@wp.pl gg 2881821 Edytowane przez Paulina1975 Czas edycji: 2009-11-24 o 07:38 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Dior forever 020, Clinique
na wizazu nie mozna sprzedawac. Mozesz najwyzej to wszystko wymienic. Tylko opisz dokladniej jakie odcienie masz. Podaj numery.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jestem chętna do wymiany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za dior forever? masz mozliwosc zrobienia zdjec?
bede wdzięczna za odpowiedz u mnie
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Lasting Performance Pastelle?
zapraszam
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem chętna na wymianę zwłaszcza za Smashbox
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie diorskin forever i lancome
wątek z kosmetykami na wymane w podpisie
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
do Beata 1988 - jak chcesz to poprostu wyślę Ci ten podkład za nic.
wczoraj dokładnie sprawdziłam i jest go troszkę mniej niż połowa w opakowaniu. info na telefon lub maila - ustalimy Paulina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
LRP podkład – Toleriane 13 beige sable – użyty około 5 razy,
LRP podkład – Toleriane 11 beige clair – użyty 1 raz NUBA Błyszczyk sweet lips– uzyty raz paluchem ;/ widzisz cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
VICHY: podkład Dermablend 15 opal – uzyty 1 raz,
VICHY korektor 10 light, VICHY puder utrwalajacy coś u mnie? ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
witaj
interesuja mnie: Estee Lauder – podkład DW kolor Cremy Ivory – kupiony 2009-11-15 -użyte raz – za ciemny dla mnie L Smashbox – podkład Seamless kolor Ivory najjasniejszy – kupiony 2009-10-09 – uczula nie L znajdziesz cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam- może masz coś z mojej wishlisty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Lilmary
wchodzą w grę perfumy za EL i Smashbox podkład? Paulina Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
wchodzą w grę perfumy za EL i Smashbox podkład? Paulina |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
paulina, zobacz czy Ci sie u mnie cos podoba? mnie ciekawią podklad estee lauder i smashbox
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.