![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
YSL,Clinique,EL,Mac, EDM, Nuxe,Givenchy,
Znalazłam w kufrze kilka kosmetyków, które lubię, ale używam tak rzadko, że zdecydowałam wymienić je na kosmetyki, których będę używała po prostu częściej.
Poza tym zmieniłam kolor włosów, a wakacyjna opalenizna sprawiła, że potrzebne mi nieco bardziej opalone odcienie kosmetyków ![]() SZUKAM: pudru sypkiego, matowego ciemniejszego brązera, Juicy Tubes, czarnego eyelinera, toniku 2-3 Clinique, masła i balsamy do ciała, czarny nowy tusz - chętnie miniatury. Bardziej szczególowa wish lista w podpisie ![]() Legenda: jest dokładka nie ma Wymienię: [B]DOKŁADKA!!! Filozofia życia, Anna Ciesielskajest kontynuacją wydanej przed trzema laty "Filozofii zdrowia"... "Filozofia zdowia" jest książką korzeniem, elementarzem utrzymywania równowagi, zaś "Filozofia życia" to przedzieranie się przez meandry świadomości, kontemplacja i smakowanie życia Anna Ciesielska "Filozofia życia" podobnie jak wydana wcześniej "Filozofia zdrowia" to książki, które łączą w sobie mądrość współczesnej medycyny z właściwą profilaktyką. Filozofia zdrowia, Anna Ciesielska Nowatorska książka o energii pożywienia i jej zależności z chorobami, której autorka łączy mądrość Dalekiego Wschodu z polskimi realiami. Wg medycyny chińskiej, zdrowie zależy od prawidłowego krążenia energii w kanałach ciała zwanych meridianami. Zaburzenia tych procesów można regulować przez nakłuwanie właściwych punktów (akupunktura) lub - dużo prościej - dzięki właściwemu doborowi pokarmów lub ziół! Tego drugiego dotyczy niniejsza książka. Clinique, Colour Surge lipstick, 121 - precious pink - szminka, zużycie widoczne na foto. Bardzo naturalny, subtelny róż, w naturalnym kolorze ust. Sisley, Phyto Star Lip gloss, 4 amethyst, pozostała 1/4. Clinique, Color Surge eye shadow duo, 103 Buttered Bronze - delikatne wgłębienia widać na zdjęciach. Maybelline, Define a lash Vollume Waterproff, kupiopny we wrzesniu, używany tylko przez tydzień wakacji nad morzem. Opi, lakier do paznokci , krwista czerwień - muszę sprawdzić ile zostało kolor Keys To My Karma, NL I44 H&M, Hello Kitty nail polish, lovely pink użyty kilka razy Bourjois, Liner Clubbing, 83, Electro Blue ok 40% Bourjois, Liner Clubbing, 85, Violet Laser użyty ok.6 razy. Profi Silk Professional, Lotion Styler Extra Strong - ok.270ml z 300ml - profesjonalny lotion do układania włosów z proteinami jedwabiu. Clinique, Almost Powder Make- Up, SPF 15, 05 Medium - zużycie niewielkie, trudno mi ocenić ile %, stan zużycia widać na zdjęciu. Pewnie będę marudzić, bo bardzo go lubię. Wymienię raczej tylko na inny kompakt, podkład, brązer, tonik Clinique. Norel, Acne Immuno Care, Maska żelowa - gabinetowa maska z kwasem azelainowym dla cer trądzikowych, tłustych, zanieczyszczonych, pozostało ok. 15%, na wypróbowanie. Estee Lauder, Platinum Illuminator, zużycie jak na zdjęciu, ok. 20%. Wymienię tylko na brązer lub puder sypki. Clinique, Color Surge eye shadow duo, 105 Frosted Lily- delikatne wgłębienia widać na zdjęciach. Clinique, Color Surge eye shadow quad, 105 Polar Blue - zużycie widoczne z foto, w jasnym dobiłam dna,w brąowym wgłębienie ale do dna daleko, niebieski tylko muskany,granat - wgłębienie ale do dna daleko. Estee Lauder Lucidity, Loose Powder 02 Light Medium. Puder bardzo lubie, jednak obecny odcień jest dla mnie nieco za jasny. Wymienię na inny puder sypki w lekko opalonym, ciepłym odcieniu. Zużycie - jak na zdjęciu, max 10%. Pudełko, puszek. - leci do SOFT MAC, Prep+Prime, Face Protection Visage SPF 50/PA++, baza pod podkład z silnym filtrem. Zużycie ok 40-50%. Kupiony w salone MAC w Krakowie. YSL, Touche Blush, 02, Coral, róż w pięknym puzderku, zużycie ok 10%. Pudełko. Clinique, Shimmering tones powder, 01 golden bronze, błyszcząca brązowa szachownica, zużycie jak na zdjęciu, kartonik. Chętnie wymienię na inny, bardziej matowy brązer. Soft EDM, Intensive Base, kolor FAWN - kryjący podkład mineralny, zupełnie nowy, nie otwierany. Chętnie wymienię na inne minerały ale w ciemniejszym odcieniu. Givenchy, Prisme Libre, Soft White, bardzo jasny sypki pryzmowy puder. Uwielbiam jednak teraz jest za biały ![]() Nuxe, Huile Prodigeuse OR - suchy olejek z pięknym złotym pyłem, zużycie jak na zdjęciu. Sephora - Paleta do brwi dla blondynek - mam ją z przemiłej wymiany z MoniaK. Paleta jest rewelacyjna, jednak dla mnie za jasna ![]() Estee Lauder, Tender lipbalm, tender pink - używam od czasu do czasu więc stopień zużycia może się zmienić ![]() ![]() Skinoren, krem 20%. -30g. nowy, nigdy nie otwierany ani testowany. Kupiłam na zapas, poleżał trochę w szufladzie, nigdy go nie otworzyłam. Data ważności do: 03.2013 rok Shiseido, 50+ Very High Sun Protection Cream N, krem z filtrem, wchłania się zupełnie do matu, nie jest tłusty, świetnie wygładza cerę (jak baza), kupiony w Douglasie na wakacje, pozostało 20ml z 50 ml. kartonik. Opi, lakier do paznokci czarna śliwka - ok 1/2 buteleczki kolor Black Cherry Chutney, NL I43 Wish lista: *brązer !!! *czarny eyeliner !!! *podkład, chętnie Lancome, Revlon, Chanel, MAC *sypki puder!!! w średnim odcieniu, w ciepłej, złocistej tonacji *podklad mineralny w ciepłej słonecznej tonacji *dobry kompakt np. Chanel Mat Lumiere, Shiseido *seria La Roche-Possay Effaclar K, żel Effaclar, tonik Effaclar *dobry krem pod oczy *tonik Clinique 2,3 *zapachy , chętnie Euphoria CK, Bright Crystal Versace, Promesse Cacharel i sporo innych *olej tamanu, serum lemon z BU *hydrolat np. z kocanki *maseczki *samoopalacz do twarzy *korektor pod oczy, chętnie L'Oreal, Bourjois, MAC,Rimmel Recover, Maybelline, ArtDeco *palety pro 5 inglot w tonacji : jasne róże, brzoskwinie, fiolety, granaty, grafity. *zestaw pędzli w etui, *szampon, maska, odżywka L'Oreal Professional Vitamino Color do włosów farbowanych
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-11-16 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: YSL,Clinique,EL,Mac, EDM, Nuxe,Givenchy,
Maju, interesowaly by mnie:
Podklad EDM Pryzmy Olejek nuxe Maska W dalszej kolejnosci roz ysl Zapraszam do siebie, mam m.in puder sypki clinique, sample edm. Z rzeczy z poza watku moge zaoferowac plynny samoopalacz clarins. Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-10-01 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
🦄
|
Może coś u mnie?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369652
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cd zdjęć:
Dokładka: Buty WAWA, rozm 37, kupione w sklepie Danija. Ubrane 1 raz, okazały się jednak za ciasne, uwierają mnie w palec ![]()
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-11-11 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
Clinique, Shimmering tones powder EDM, Intensive Base, kolor FAWN Nuxe, Huile Prodigeuse OR Estee Lauder Lucidity, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie podkład mineralny i ew. róż YSL. Poza wątkim mam All About Eyes rich z ubytkiem max 10%. (dostałam dużo próbek pod oczy i je zużywam a krem odstawiłam do lodówki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witaj, coś za bazę mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za suchy olejek Nuxe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie w zamian za:
MAC, Prep+Prime, Face Protection Visage SPF 50/PA++, baza pod podkład z silnym filtrem. Zużycie ok 40-50%. Kupiony w salone MAC w Krakowie EDM, Intensive Base, kolor FAWN - kryjący podkład mineralny, zupełnie nowy, nie otwierany. Chętnie wymienię na inne minerały ale w ciemniejszym odcieniu. Nuxe, Huile Prodigeuse OR - suchy olejek z pięknym złotym pyłem, zużycie jak na zdjęciu.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za fawna?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Nuxe, Huile Prodigeuse OR ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Clinique, Shimmering tones powder, 01 golden bronze, błyszcząca brązowa szachownica, zużycie jak na zdjęciu, kartonik. Chętnie wymienię na inny, bardziej matowy brązer.
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
MAC, Prep+Prime, Face Protection Visage SPF 50/PA++,
YSL, Touche Blush, 02, Coral Clinique, Shimmering tones powder, 01 golden bronze Givenchy, Prisme Libre, Soft White coś u mnie? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za givenchy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, jak już pisałam, podoba mi się u Ciebie kilka pozycji, ale nie wiem czy chciałabyś wymienić coś z tych rzeczy na terracottę?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
02 nadaje się do modelowania wszystkiego oraz jako generalny bronzer, a 03 to brązująco-modelujący róż, dosyć ciemny. nie przychodzi mi do głowy żadne porównanie, bo od lat używam tylko najjaśniejszej terracotty...
powiedziałabym, że są dosyć ciemne, ja używam 01, jestem bledziochą i ciągle dla mnie strasznie ciemne, więc myślę, że 02 i 03 byłyby w sam raz dla opalonej buzi
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie ??podoba mi sie pare rzeczy... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za szachownice...
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
odpowiedzialam u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
MAC, Prep+Prime, Face Protection Visage SPF 50/PA++, baza pod podkład z silnym filtrem. Zużycie ok 40-50%. Kupiony w salone MAC w Krakowie. ????
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana
![]() Szachownica Clinique Pryzmy Givenchy Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
![]() Clinique, Shimmering tones powder, 01 golden bronze, błyszcząca brązowa szachownica, zużycie jak na zdjęciu, kartonik. Chętnie wymienię na inny, bardziej matowy brązer. Givenchy, Prisme Libre, Soft White, bardzo jasny sypki pryzmowy puder. Uwielbiam jednak teraz jest za biały ![]() Nuxe, Huile Prodigeuse OR - suchy olejek z pięknym złotym pyłem, zużycie jak na zdjęciu. Norel, Acne Immuno Care, Maska żelowa - gabinetowa maska z kwasem azelainowym dla cer trądzikowych, tłustych, zanieczyszczonych, pozostało ok. 15%, na wypróbowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
tak, teraz doczytałam, że tamtych dwóch kolorów są resztki, przepraszam. A może coś dobierzesz za EL Lucidity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.