|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dodatki do złotej sukienki- HELP?!!!
Witajcie Drogie "Wizażystki",
Potrzebuję pomocy/rady odnośnie dodatków do ciemno złotej sukienki- w załączniku. W rzeczywistości sukienka jest ciemniejsza - takie brudne złoto, mieni się więc w zależności od światła jest też troszkę"rdzawa". Myśłałam nad ciemno fioletowymi/śliwkowymi butami i takimi też dodatkami. Złote dodatki, z pewnością zleją się z sukienką, więc to odpada Czy ktoś obiektywnym okiem może to skomentować, ewentualnie doradzić? Z góry dzięki za radę. |
|
|
|
|
#2 |
|
Komplikatorka
|
Dot.: Dodatki do złotej sukienki- HELP?!!!
Sukienka ma ładny krój, kolor na zdjęciu nie za ciekawy. Wydaje mi się,że śliwkowe dodatki będa ok.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie lepsze będą czarne dodatki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
też od razu pomyślałam o czarnych
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Można wiedzieć gdzie kupiłaś tą sukienkę? Były inne kolory>
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
A ja odradzam czarne dodatki...ta sukienka może postarzać a czarny to uwydatni,śliwkowy to dobry pomysł,ewentualnie coś "żywego",np. chabrowy lub inne ciekawe odcienie niebieskiego,byle nie błękitny
dodam że akcesoria powinny byc raczej dobrej jakości,a przynajmniej takie sprawiać wrażenie...łatwo tu o kiczowaty efekt,przez ten materiał.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

dodam że akcesoria powinny byc raczej dobrej jakości,a przynajmniej takie sprawiać wrażenie...łatwo tu o kiczowaty efekt,przez ten materiał.