|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Porada prawna
Witam, potrzebuję porady prawnej.
Gdzie znaleźć radcę prawnego z pierwszego zdarzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Porada prawna
Jedną z metod jest wpisanie w google "radca prawny x" gdzie x oznacza miasto, w którym mieszkasz. Następnie klikasz w jeden z pierwszych linków i powinno się udać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
wpisz sobie forum prawne (pierwszy link) ja tam bardzo czesto korzystałam z pomocy i super pomagają .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie podam dokładnego "miejsca" (chociażby w sieci), ale mam kilka kryteriów: zwróć uwagę na uczelnię jaką ukończył (im bardziej prestiżowa tym lepiej), na tytuły naukowe (dr, prof.), ceny (często bardzo niskie ceny oznaczają brak doświadczenia), opinie klientów.
Oczywiście nie zawsze wg tych kryteriów uda się wybrać radcy"z prawdziwego zdarzenia", ale może pomóc i nie zaszkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.