|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przerwane połączenie- dlaczego? i co z tym zrobić?
Miałam trochę zachodu z odzyskaniem duplikatu karty sim, kiedy ją odzyskałam pozostało skradziony telefon zastąpić nowym. I zastąpiłam, z tym, że pierw musiałam zdjąć z niego simlocka- zdjęłam. I tu pojawił się problem- smsy telefon odbiera normalnie, ale kiedy już ktoś do mnie zadzwoni, po odebraniu zdążę powiedzieć tylko "Słucham?", bo po dwóch sekundach połączenie przerywa się samo... I nie wiem o co chodzi. W ustawieniach nic nie da się zrobić - próbowałam... Poszłabym z tym do Plusa, ale niestety nie potrafię znaleźć na to czasu...
Może ktoś zdoła mi powiedzieć co z tym zrobić? Wielkie dzięki za ewentualne wskazówki
|
|
|
#2 |
|
Różowy Jednorożec
|
Dot.: Przerwane połączenie- dlaczego? i co z tym zrobić?
Ja też kiedyś tak miałam.
Wejdź na strone plusa... Tam gdzieś w FAQ był wątek "telefon przerywa połączenie sekunde po odebraniu". Pamiętam, że na to był jakiś kod... Serio, poszukaj sobie, na pewno jest sposób ale mi chwilowo brak czasu
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam taki problem jak po przyjeździe do Polski zaczęłam używać starej karty plusa. Kilka razy zrywało mi połączenia (ani ja nie mogłam się dodzwonić, ani nikt do mnie). Po 2-3 dniach dostałam sms od sieci, że jeśli mój telefon zrywa połączenia, to trzeba wpisać podany kod-zadziałało
Ale teraz też go nie pamiętam, ale rzeczywiście powinien być na ich stronie.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co, wiem o czym piszesz, ale to nie to samo- kiedy jeszcze miałam stary telefon taka sytuacja przytrafiła mi się raz, przy jednym telefonie- ktoś zadzwonił, ja odebrałam i nagle koniec, po rozmowie. I właśnie po chwili dostałam takiego smsa ze wskazówką i kodem. Nagły zbieg okoliczności... Zignorowałam go i połączenia mogłam wykonywać dalej bez problemów. Teraz natomiast wygląda to inaczej... ... ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

(Wito, 22.01.2020