|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nie mogę zapomnieć...
Witam! To mój pierwszy post na wizażu, mam nadzieję że doświadczone wizażanki pomogę mi lub doradzą...
A więc drogie Koleżanki... Jestem z swoim TŻ od pół roku, wcześniej byłam w swoim pierwszym bardzo "poważnym" związku jednak czar szybko prysł i po 10 miesiącach wszystko się skończyło. Okropnie to przeżyłam ale jakoś się podniosłam i wróciłam do rzeczywistości. Jednak myśl o "Byłym" ciągle trwała w mojej głowie, po 3 miesiącach postanowił do mnie wrócić, ja jednak nie potrafiłam mu już zaufać <nie były to Jego pierwsze wyskoki, rozstawaliśmy się w kłutni jakieś 3 razy> i odrzuciłam go... Obecnie jestem w nowym związku lecz nie potrafię o nim zapomnieć...Nie potrafię puścić w nie pamięć tego co było między nami, mimo to że kocham swojego TŻ czasem bywają dni załamki i nie potrafię określić czego w swoim życiu tak naprawdę pragnę, z kim być?, kogo kochać? Proszę pomóżcie... Edytowane przez malwinkapl2 Czas edycji: 2009-01-30 o 22:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie mogę zapomnieć...
.
Edytowane przez Sweetberry Czas edycji: 2013-11-13 o 09:52 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czego tak naprawdę chcesz? Wrócić do tego, co było, czy zostawić przeszłość i pielęgnować to, co teraz jest piękne i co zasługuje na uwagę.
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
'powazny' 10 miesieczny zwiazek...? Z trzykrotnym w tym czasie rozstaniem.....?:confused :
|
|
|
|
|
#5 |
|
KWC
|
Kochanie, tak to już jest z pierwszym takim silnym uczuciem. Ja z moim TŻ jestem prawie 4 lata, ale czasami jeszcze wspominam poprzedni związek, który trwał 3. Przez pierwsze pół roku z moim obecnym kochałam dwóch facetach i byłam potwornie rozdarta, bo byłemu się nagłe oczy otworzyły. Przemyślałam sobie jednak sprawę, doceniłam to co mi dał obecny partner i nie żaluję. Do byłego NIGDY bym już nie wróciła. Poza tym sienka ma rację- co to za związek, ktory w ciągu niecałego roku przeżywał aż trzy rozpady?
Edytowane przez spray Czas edycji: 2009-01-31 o 09:50 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Czy można zapomnieć?Wszystko jest kwestią czasu.Czas leczy rany.
Wybory serca bywają bolesne. Skup się na aktualnym związku to prędzej zapomnisz o poprzedniej znajomości Poprzedni układ raczej trudno nazwać poważnym związkiem skoro w tak krótkim czasie były aż trzy rozstania.
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Do Spray: Dziękuję Ci moja Droga za słowa otuchy, teraz wiem że nie tylko ja mam rozdarte serduszko na dwie części, że ktoś przeżył to samo co ja...Macie rację, powinnam wziąć się w garść i docenić to co dał mi los...DZIĘKUJĘ |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Rozstalismy się a ja po jakimś czasie zaczęłam spotykać się z innym. Ale wciąż myślałam o ex.. Wciąż siedział w mojej głowie.. No i w końcu wyznałam chłopakowi z którym się spotykałam prawdę i zerwaliśmy.. Długo nie mogłam się pozbierać..Kilka kolejnych związków również się rozpadło ( w bardzo krótkim czasie) z powodu tamtego faceta...Nie popełniaj tego błędu co ja, nie rozdrapuj starych ran i nie myśl o ex... a wiecie co.. w dwa lata po zerwaniu dostałam od niego kartkę na Święta.. z życzeniami i 3 słowami:"Przepraszam za wszystko" ...
->76,6....30.07->72,7... ...65,5kg.. .60![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2009-10-15 o 13:16 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
A może ten nowy związek to "zapchajdziura" - nie zakochałaś się w chłopaku, tylko chciałaś mieć kogoś przy sobie, bo "nie wypada nie mieć faceta"?
IMHO - za mało czasu na ochłoniecie po poprzednim związku i tyle.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
też byłam z chłopakiem 10 miesięcy, rozstaliśmy się, mimo iż to ja zerwałam to przez 3 miesiące - codziennie płacz za nim jednak po kilku miesiącach, po roku wszystko odeszło czas, czas, czas.. ![]() teraz masz nowego chłopaka do którego coś czujesz, ale trudno Ci zapomnieć o byłym, to normalne, uwierz czas leczy rany
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

. Rozstalismy się a ja po jakimś czasie zaczęłam spotykać się z innym. Ale wciąż myślałam o ex.. Wciąż siedział w mojej głowie.. No i w końcu wyznałam chłopakowi z którym się spotykałam prawdę i zerwaliśmy.. Długo nie mogłam się pozbierać..Kilka kolejnych związków również się rozpadło ( w bardzo krótkim czasie) z powodu tamtego faceta...
...65,5kg.. .60