|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sobowtóry, klony i łudząco podobni ludzie...
Cały czas jestem w szoku po tym, jak podeszłam do obcego faceta. Byłam w Warszawie i w sklepie w Złotych Tarasach zobaczyłam swojego eks faceta (z którym utrzymuję koleżeńskie kontakty). Podeszłam do niego i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, że to obcy koleś! Był tak łudząco podobny, tyle, że trochę wyższy i szczuplejszy (nawet ubrania w tym samym stylu miał na sobie). Wiem, że nie ma on żadnego brata, ani nawet kuzyna w tym wieku, więc musiał to być jakiś niespokrewniony z nim facet.
Innym razem mówię do przyjaciółki na ulicy 'o chyba twój kolega ze studiów idzie'. A to nie był on - uświadomiła mnie przyjaciółka bo powiedziała, że wie, że jest tu drugi taki chłopak. Kiedyś w szkole razem z koleżankami zobaczyłysmy naszego średnio lubianego kolegę. Schowałyśmy się przed nim, a potem okazało się, że to wcale nie on, tylko młodszy podobny chłopak. Zdarzyło wam się coś podobnego? A może macie własnego sobowtóra? Jakie to jest uczucie zobaczyć kogoś nie z rodziny, tak podobnego do siebie?
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Sobowtóry, klony i łudząco podobni ludzie...
Zdarzyło mi się wiele razy i nie widzę w tym nic dziwnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja wygladam jak klon Hayley Williams. Bardzo czesto to slysze, jak kiedys na myspace wrzucilam kilka zdjec, ludzie mysleli, ze to Hayley
![]() Dla tych, ktorzy jej nie znaja: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mnie kiedyś koleżanka opowiadała, jak to jej znajomy (ja też się z nim zdążyłam zapoznać) powiedział do mnie "cześć" w tramwaju, a ja mu nie odpowiedziałam. Tyle, że nie było mnie wtedy w tym tramwaju
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam podobno kilka sobowtórów. Ciągle mi ktoś mówi, że zna kogoś łudząco podobnego do mnie.
Na moim wydziale w mojej grupie jest 2 chłopaków , podobnych do moich 2 kumpli. Najwidoczniej każdy gdzieś ma tego swojego sobowtóra. Albo nam się tak wydaje, że on jest do Nas podobny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ja tez gdzies mam swojego sobowtora w moim miescie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A właśnie dla mnie to jest dziwne. Jakoś z niewiadomych przyczyn krępuje mnie myśl, że gdzieś tam sobie łażę taka druga ja
![]() Z tym moim eks to było niezłe, mogłam poderwać tego sobowtóra bo był mega przystojny <lol> Codzienna1, a którą znaną osobą? ![]()
... Edytowane przez Sexi_Pistol Czas edycji: 2009-11-02 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kiedyś koleżanka zapytała sie mnie czy ja nie mam działki obok jej domu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mnie kiedyś pani w bibliotece miejskiej cały czas myliła z jakąś dziewczyną i podawała jej imie i nazwisko. Potem poszłam do drugiej biblioteki (one są obok siebie) i to samo. Wtedy ludzie zaczęli mi sugerować, że musi wyglądac podobnie do mnie. Sprawdziłam na naszej-klasie, ale wcale nie byla podobna. Już myślałam, że mam sobowtorkę
![]() Oglądałam kiedyś stronę z sobowtórami gwiazd, to niektorzy uważani sa za sobowtóry a wcale tacy podobni aż nie są...
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak spotkałysmy sie kiedys we 3 w parku-ja koleżanka i siostra tej kol,która pierwszy raz widziałam. Przez cały czas mi wciskała,że juz mnie gdzies widziała. Że ta dziewczyna tak samo chodziła...śmiała sie.. ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Byl juz taki watek.
Ja czesto jestem do kogos podobna i komus kogos przypominam. Sie przyzwyczailam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja mam sobowtora w moim miescie, jeszcze o tym samym imieniu (Sara).
Na naszej klasie moi znajomi dodawali ją, jej mnie. W koncu ona do mnie napisala, i sie poznalysmy. Wszyscy jak nas widza mysla ze siostrami jestesmy. Bardzo podobne jestesmy, szczegolnie z profilu. Tylko ona jest nizsza ode mnie o 6 cm. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja mam "sobowtora" w Berlinie
![]() ja i moja przyjaciolka jestesmy do siebie baaaaaaaaaardzo podobne,ludzie nas myla czasami,nienawidze byc do kogos porownywana ale Ona jest sliczna wiec nie mam nic przeciwko ![]()
Wystepek jest malowniczy, cnota - jakze bezbarwna... ![]() Edytowane przez wild girl Czas edycji: 2009-11-03 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.