|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mah Jong Jade Expedition Skąd ściągnąć pęłną wersje??
Mah Jong Jade Expedition to jedne z najlepszych MAH JONG w jakie grałam. Przechodzisz kolejne mapki i wydobywasz skamieliny, które następnie sklejasz i dodajesz do listy. Gierka jest naprawdę super, ale niestety działa tylko godzine. Próbowałam ściągnąć pełną wersję lecz nie znalazłam. Jeśli ktoś wie skąd można ją ściągnąć to bardzo prosze o link. Z góry dzięx.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mah Jong Jade Expedition Skąd ściągnąć pęłną wersje??
tez strasznie lubie gry typu Mah Jong ale jak sa jakieś fajniejsze wersje to oczywiście zawsze mam tylko Demo a nigdzie nie moge znaleźć pełnej ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
można kupić m.in na allegro lub wpisz nazwę w google. a jeśli lubisz tradycyjny Mahjongg typu nasz karciany remik, to polecam Ci stronkę angielską on-line http://www.viwawa.com/game/play_wahjong
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja uwielbiam grać w Mah jong. To mnie nawet bardziej odstresowywuje niż pasjans. Na tej stronce znalazłem kilka rodzai Mahjonga i gram sobie czasem w pracy jak szefa nie ma bo ta wredota to ciągle marudzi jak sie tylko od roboty oderwe na sekunde.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mnie sie najbardziej spodobala gra Mahjongg Artefakty. Mozna sobie pograc za darmo na http://www.victorygames.pl/Mahjongg-Artefakty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.