![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Włosomaniaczki na diecieWITAM ! ![]() Zapraszam wszystkie odchudzające się Włosomaniaczki z wątku na społecznościach w celu wspólnej walki o zgrabne sylwetki ![]() ![]() Zapraszamy również inne dziewczyny, które planuja zrzucić pare kilogramów po świętecznym obżarstwie i w wakacje wskoczyć w ulubione bikini ![]() Start: 06.04.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Włosomaniaczki na diecie
Ja się piszę. Do zrzucenia do wakacji min, 10kg, a najlepiej jakieś 13-15. 0 slodyczy,fastfoodow, chipsow, paluszkow, bialego pieczywa, masla, smażonych i tłustych rzeczy+dużo ruchu, na pewno rolki i A6W.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem ile kg mam do zrzucenia ale sporo cm z brzucha i bioder ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Włosomaniaczka, minerałocholiczka, zakoupocholiczka z pustym portfelem się melduje
![]() 6.04 start ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
już 3! Ja też włosomaniaczka do tego pokręcona (w przenośni i rzeczywistości), ale się nie udzielam na fryzjerskim ani plotkowym
![]() Hula hop mam, ale jakoś nie ćwiczę. Miałam kiedyś kauczukwe, było wspaniałe, a teraz nigdzie go nie mogę dostać. Niby nic wrzuć sobie w google 'A6W' albo Areobiczna 6 Weidera, ponoć świetne ćwiczenia na oponkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ale ja własnie potrzebuje czegos na spalenie tłuszczu
![]() ![]() Mirelka, zapasy już nagromadzone? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro juz będzie ładnie i bez grzeszków ![]() hula hopem pokręce ![]() ja tez myslałam o a6w, ale chyba nie dam rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Czy można? ![]() Włosomaniaczki? Czy dlatego, że również będziemy zapuszczać włosy? ![]() Co do moich celów są poniżej, aczkolwiek waga jest sprzed świąt ![]() ![]() ![]() Cel 69kg to myślę, że początek...ale od czegoś trzeba zacząć. A6W owszem jest dobre na brzuch, ale raczej na rzeźbę niż na spalenie tłuszczyku. ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przyłaczam sie!
![]() I powielam pytanie przedmowniczki, włoski zapuszczac mozna? ![]() I troche o pielegnacji itp sobie popiszemy? Bo ja tu zamierzam ich nie obcinac ani nie podcinac az do stycznia ![]() A co diety to tez mam zamiar odchudzac sie tak do pazdziernika (czyli moich urodzin-zrobie sobie taki prezent!) , pozatym tak wyszlo mi z moich kalkulacji ![]() Troche dlugo wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To Ty na avie? Jak tak to musze Ci powiedzieć, że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna ![]() Cytat:
![]() O włosach nie zaszkodzi też czasem porozmawiać, w ramach odskoczni od diety ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Niby nic - tak to ja... <wstydniś> dziękuję
![]() ja lubię swoje włoski ![]() ![]() ![]() ps. właśnie szukam sobie jakiś nowych piosenek,itp. żeby się bardziej zmotywować. ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ooo coś dla mnie. Włosomaniaczka od 2 lat a na diecie od stycznia
![]() Dzisiaj jeszcze jem co chcę a jutro trzeba pozbyc się tego wielkiego brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
dołączam się!
razem damy radę, nie? ; D
![]() |
#14 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak na minerały i pielęgnacje ![]() na pędzelki ![]() Cytat:
![]() ja sobie dzisiaj własnie mp4 odsiwezyłam, ale to przypadek ![]() Cytat:
![]() a tytuł wątku Włosomaniaczki, poniewaz ja i niby nic jestesmy z takiego wątku społecznosciowego i tam postanowiłysmy załozyc ten wątek ![]() w ogóle nie wiem jak jutro poradzic sobie z regularnymi posiłkami... bo jak zjem sniadanie to 2 godziny później wychodzę i nie wiem czy 2 sniadanie jesc 1,5 godziny po 1, czy posiłek dopiero po 5 godzinach... ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() a mozemy pogadac o wszystkim ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci ślicznie za komplement ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- ps a wrzucamy tutaj swoje codziennie jadłospisy nie? ![]() mnie to motywuje i zawsze mozemy poradzic co mozna zmienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to gratuluje, dla mnie nawet 1kg to dużo do zrzucenia ![]() Cześć ![]() Cytat:
![]() A co do Twojego wcześniejszego pytania to tez bym zjadła po 1,5 a nie po 5 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
te dwa dni to u mnie masakra bylaaaa
![]() wstyd i hanba! ![]() jakies baciki by sie przydały-mowie serio ![]() tyle nagrzeszylam ze przyznawac sie nie bede nawet, zaczynam rozpatrywac jednodniowa głodoweczke oczyszczajaca? hmm jak tu ktos dobrze juz skomentowal wczesniej zeby ten brzuszek tak nie odstawal ![]() aa jeszcze odnosnie do tych regularnych posiłkow, to ja was podziwiam! wogole jest to dla mnie nie wykonalne, ja jem poprostu wtedy kiedy mam na to czas, a z reguły go nie mam!:P Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2010-04-05 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie wiem czy taka głodówka jednodniowa coś daje, ale na pewno od tego nie schudniesz ![]() U mnie z regularnymi posiłkami to też różnie, czasem sie zdarza ze nie jem przez 7h jak nie mam mozliwości zjeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialabym raczej uzyskac efekt fruwajacego motyla hehehe ![]() to znaczy osiagnac ten stan ktory mialam przed swietami czyli ta mega super lekkosc, plaskosc brzucha i energie ![]() Bo niestety wraz z przyplywem kcal odplynely mi sily witalne, chociaz powinno byc inaczej ale czuje sie poprostu przejedzona! Nie jest mi z tym dobrze a wiem ze tak naprawde tylko taka glodowa uleczy moja dusze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
a czy ja też mogłabym sie przyłączyć? włosomaniaczką jestem (właśnie siedze z olejem na głowie
![]() ![]() no nic buziaki i dzien dobry wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję. Początki są trudne ale odrobina chęci i wytrwałości a się uda ![]() Cytat:
![]() To co startujemy ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skoro mam czas na wizaz to i na jedzenie jakos wynajdę ![]() nawet jesli sniadanie jadam o 6 rano ![]() Cytat:
![]() to olejuj się zamiast na oleju smazyc to go we włosy wcieraj ![]() Cytat:
i bez majonezu ![]() ja po śniadanku ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-06 o 08:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Witam moje Panny!
Jak tam motywacja i nastawienie? ![]() Bo moje bardzo dobrze:p Weszłam na wagę w stresie, bałam się, że będzie więcej po tych świętach ale to tylko 1,3kg przybyło ![]() ![]() ![]() miłego dnia kruszynki ![]()
![]() |
#25 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko, żeby Ci się nic nie stało od tej głodówki, żebyś gdzieś nie zasłabła ![]() Cytat:
![]() ![]() A Mirelka dobrze prawi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też już po śniadaniu no i nie powiem, ze jeszcze bym czegoś nie zjadła ale basta ![]() Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za zaraz będzie pół wiejskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
zjadłam jajco na miekko i kromke ciemnego zytniego chlebka z chuda szyneczką i dosłownie łyżke sałatki:P no bo przeciez sniadanie to podstawa, prawda?:P
teraz niedawno pochłonelam pomaranczko małe na drugie sniadanko. Co do głodówek to uważam, ze to całkowity bezsens. Najgorsze jest powstrzymywanie sie przed patrzeniem na ciasta ktore zostały:| męczarnia i katorga:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jadłospisy napiszmy pod koniec dnia i się całościowo oceni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam kupić pałeczki do suschi ja właśnie próbuję nimi jesc i az mi się odechciewa tak długo to trwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez święta przybył mi tylko 1 kg więc to i tak mało bo dla mnie święta zaczęły się w czwartek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.