|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Piercing - Ostatnio zrobiłam kolczyka w.. Moje wrażenia są takie.. :) Pochwalmy się! Jako że w wątku gdzie powinnyśmy wklejać zdjęcia naszych kolczyków zrobił się bałagan zakładam taki oto wątek ![]() POCHWALMY SIĘ!! ![]() noooo ;d do mojej kolekcji ( pepek,sutek,kark) dolaczyl kolejny dzis spontaniczny;D w wedzidelku ![]()
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez sharlottek Czas edycji: 2008-10-26 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolczyki (piercing)- tu wklejajcie zdjęcia swoich kolczyków
Edytowane przez snide Czas edycji: 2008-10-22 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
smiley;d
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
olkie wrzuc zdjecia jak jakies posiadasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wsadzilam dzis surface'a tytanowego, dopiero dzis otrzymalam, jest idealnie wymierzony i o wiele ciensza sztanga, zobacze co wydarzy sie przez kolejne kilka dni.. a w planach nastepny i tak bedzie cleavage
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyki (piercing)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolczyki (piercing)
Z moich kolczyków zbyt wiele nie zostało. Większość wyjęłam do rentgenu i nie chciały wejść ponownie. Dwa kolejne zahaczyłam w amoku nietrzeźwości... Ciężkie jest życie posiadacza dużej ilości kolczyków :P
Obecnie rozpycham sobie uszy, do 5 mm. Wstawię foto, kiedy odnajdę aparat. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Piercing - Ostatnio zrobiłam kolczyka w.. Moje wrażenia są takie.. :) Pochwalmy się!
Jako że w wątku gdzie powinnyśmy wklejać zdjęcia naszych kolczyków zrobił się bałagan zakładam taki oto wątek
![]() POCHWALMY SIĘ!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piercing - Ostatnio zrobiłam kolczyka w.. Moje wrażenia są takie.. :) Pochwalmy
zamieszcam mojego kolca;D jest fantastyczny tylko niewygodny;/ uwiera mi w dziaslo ;/ mam nadzieje ze sie przuzwyczaje
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piercing - Ostatnio zrobiłam kolczyka w.. Moje wrażenia są takie.. :) Pochwalmy
jak zrobie fotki pokazę moj pepek, wargę (lowbret) i helixa
![]() to tyle co mi zostało... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja mam 3 kolczyki w prawym uchu (te zwykłe) i 1 zwykły w lewym. Niedlugo mam zamiar sprezentować sobie tragusa. Jak już stanę się posiadaczką tego cudeńka to napewno umieszczę fotkę ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
moja znajoma przebija sobie podbrzusze u kosmetyczki, tak wiem ze tak nie powinno sie robic, ale cóż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
wyjąć!!!!!! od razu! nie ma prawa tam być sztangi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
To i ja się pochwalę ;d Nowy nabytek, tragus.
Nie bolało nic, nie boli również teraz, 2 dni po. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu zrobiłam sobie smiley,
niestety ktoś mnie uderzył i przez pare dni miejsce przekłucia mnie bardzo bolało, próbowałam wyjąc kolczyk ale nie mogłam bo ból był ogromny. Dzisiaj kolczyk sam, w calosci! wypadł. (migracja) Teraz moje pytanie, czy będę mogla sobie zrobić drugi raz kolczyk? Nie wiem jak przeżyje bez tego kolczyka ![]() W sumie jak dotykam wędzidełko to mam wrażenie ze jest miejsce na kolejne przekłucie ;D Czy ktoś miał już taki przypadek? Edytowane przez Arpeggi Czas edycji: 2010-01-11 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.