|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poznań dekoracja sali (eksploris)
Drogie Koleżanki
Pytanie mam następujące widoczne w tytule: jaką osobę/ firmę możecie mi polecić do dekoracji sali weselnej. Bierzemy ślub w czerwcu wesele będzie w Kiekrzu w hotelu eksploris. Nie jestem zachwycona salą i chciałabym ją "zamaskować" Prosze polećcie mi kogoś dobrego ![]() a jeżeli ktoraś była na weselu w Eksplorisie albo sama tam robiła to prosze o opinie i podpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poznań dekoracja sali (eksploris)
Czesc,
my tez bedziemy miec wesele w explorisie w lipcu 2010 i tez nie jestesmy zachwyceni sala...wiec tez myslimy nad dekorajcja. Macie moze juz cos na oku? Co dwie (cztery glowy) to nie jedna (dwie) ![]() Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
O jak fajnie
![]() Rozglądaliśmy się za jakas dekoratornia ale jeszcze sie z zadna nie umawialismy. My właśnie chcemy wydobyć te konie a reszte zrobić na biało - złoto dekoracje. A powiedz ile krzykneła Wam ta firma od kierowniczki? Nie wiem czy widziałaś ta firma dekorowała już eksplorisa rzuć okiem jest kilka zdjęć. http://www.magiadekoracji.pl/site.php?a=dekoracje-sali Też bym podwiesiła płachty pod sufitem ale chce żeby były szersze i więcej zakrywały. Ciesze się że nie jesteśmy sami ![]() Widziałam zdjęcia też z wesela na któym dekoracji nie było a wesele na 60 osób (to tak jak nasze prawie) i wyglądało to biednie oj biednie. Coś tam trzeba rzucić. Gdzie Gosiu macie kościelny jeśli macie? W Kiekrzu może? pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
czesc,
w tej firmie u ktorej pytalam padla cena 11 PLN za 1 sztuka pokrowca na krzeslo z kokarda (to chyba jest taka normalna cena rynkowa), oraz 1100 PLN za ekran zaslaniajacy konie...plus dodatkowo za kwiaty na stol... Zwlaszcza cena tego ekranu troche mnie przestraszyla, bo w koncu chodzi o wypozyczenie czegos takiego (bo to juz tam kiedys wisialo) na pare godzin....a nie o zrobienie na zamowienie. Z pokrowcy chyba i tak zrezygnujemy, bo krzesla w sumie nie sa najgorsze. Pod sufitem chyba nic nie bedziemy wieszac. Koscielny mamy w tym kosciolku w Kiekrzu (pw. Archaniola i Wniebowziecia). Czy na tym forum jest mozliwosc przejscia na priva? Pozdrawiam Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
odezwij sie na maila: rldistricte(małpa)gmail.c om
ja tam sie na tych privach nie znam tutaj a na maila mam staly podlad jak mam komputer wlaczony ![]() tez mamy slub w tym kosciele - czyli idziemy tą samą drogą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.