|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czemu tak się dzieje?
Drogie wizażanki, jak myślicie czemu mimo upływu czasu mimo tych wielu miesięcy nie zapomniałam o mojej milosci
![]() ![]() nie da się po prostu się nie da. I TAK PLUJE SOBIE W BRODE BO MAM ZA MIEKKIE SERCE ;(! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czemu tak się dzieje?
Bo ją idealizujesz i sama siebie podkręcasz.
![]() |
#3 |
po drugiej stronie szafy
|
bo skupiasz się na tym, żeby o gościu zapomnieć, zamiast skupić się na przyjemnościach wynikających z życia ?
Wiesz...prawdziwej, wielkiej miłości nigdy tak o końca się nie zapomina, zawsze jest gdzieśtam na dnie serca...ale jeśli człowiek się zajmie życiem, to ta miłość odchodzi niejako w cień...jest, ale nie boli...przynajmniej ja tak mam. Trzeba czasu. I zajęć. Mnóstwa zajęć, które nie pozwalają na siedzenie i myślenie, rozpamiętywanie, przypominanie sobie jak to było pięknie... Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2009-11-04 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odganiaj te myśli od siebie, bo jak narazie to chyba tylko czekasz, aż wrócą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A co zorbilas, zeby sie tych natretnych mysli pozbyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
...zakochaj się na nowo
![]() albo choć wierz i szukaj nowych wrażen, szybszego bicia serca... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego?Bo nie chcesz zapomniec
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Buc
|
dokładnie. ![]() Czas.czas.czas.czas.czas. Jednym wystarczy miesiąc, innym pół roku, rok a jeszcze innym kilka lat.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
każde odkochanie się wymaga czasu
![]() ![]() Jeżeli masz taką możliwość, to wyjedź gdzies na kilka dni-ze znajomymi lub sama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nie myśl o nim zajmij się czymś co sprawia Ci przyjemność,napewno zapomnisz...nie skupiaj na nim uwagi...wyrzuć wszystko co Ci go przypomina(prezenty,zdjęc ia,piosenki).Zyczę powodzenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Może dlatego, że czujesz się samotna, że nie umiesz sobie zorganizowac przyjemnego czasu tylko wolisz siedziec i rozmyślac.
Pomyśl: jesteś młoda, po co się zadręczac jak to się mówi "Tego kwiatu pół światu". Ja wiem, że to się tak mówi, że najłatwiej jest dawac dobre rady, ale z obiektywnego punktu widzenia nie warto robic sobie nadziei, nie warto rozpamiętywac, jeżeli ta druga osoba już dawno zapomniała, nie ma ochoty już dzielic z Tobą życia, nic do Ciebie nie czuje, zajmij się sobą, bo tylko niepotrzebnie tracisz czas na smutki. Jak będziesz miała 40 lat to będziesz sobie myślała: "Byłam młoda i głupia, bo przez kilka miesięcy po rozstaniu dalej płakałam za kimś, kto już dawno miał mnie w d***" ![]() Głowa do góry, baw się! Pokaż wszystkim jaka jesteś silna i piękna! A Jego olej. I nie napieraj tym bardziej. Piszesz do Niego? Czy tylko w głowie sobie tęsknisz??
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#14 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie jakbys czytala w moich myslach ![]() wiem ze ją idealizuje ale nawet jesli czas poswiecam innym zajeciom to i tak gdzies sie przewinie wsxpomnienie o tych wspolnych chwilach ;p to jest nie do zniesienia, tymbardziej ze rozum podpowiada ze za takie zachowanie jakim on sie popisal, powinnam go nienawidziec ;/ jednak serce nadal swoje... :| ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
nie nie nie pisze dzieki Bogu ;D bo wiem na kogo bym wyszla ![]() i tylko w glowie tesknie.. ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Zajmij się czymś konkretnym..
Może zacznij chodzić na jakiś kurs,aerobik z przyjaciółką.. Wyrzuć wszystko z nim związane. Teraz pewnie mi nie uwierzysz,ale naprawdę jak nie ten to inny! Trzymkaj się!!
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
taa.. nie widać od roku tego innego ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.