|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak wrocic do wagi z przed ciazy
Mam 19 miesieczna coreczke ktora sie opiekuje w domu i malo czasu dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak wrocic do wagi z przed ciazy
Witaj, mi po niecałych 3 latach udało się schudnąć do wagi sprzed ciąży;-)
DODAM, ZE PRZEZ TE PIERWSZE 2 LATA SIę OBIJAŁAM;-) Wykonując wszystkie czynności przy córeczce szybko schudniesz-o ile nie będziesz jadła za tłusto, słodki i za dużo;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Podgrzanie mleka to 15 przysiadów przy kuchence. Przy 4 butlach dziennie zrobisz ich 60.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hmm 3 lata?troszke dlugo liczylam na rok i po krzyku,wiec cierpliwie cwiczyc i liczyc kalorie,a co z efektem jojo!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
2 lata się obijałam, nic nie robiłam w kierunku redukcji swojej wagi.
We wrześniu 2009 roku stwierdziłam, że pora schudnąć i wzięłam się za odchudzanie. Udało się, schudłam 10kg do grudnia 209roku. w 4 miesiące 10kg-nie dużo, ale za to zdrowo i trwale(miejmy nadzieję!). Od nowego roku mimo stosowania tej samej diety nie schudłam nic!! Organizm się chyba przyzwyczaił do mniejszych racji pokarmowych i przestał korzystać z odłożonego tłuszczyku. Ja prawie nic nie ćwiczyła z lenistwa;-) Sądzę, że stosując zdrową dietę-nie głodówkę, czy 1000kcal! połączoną z odrobiną wysiłku fizycznego, szybko uda Ci się wrócić do wagi sprzed ciąży. Do tej pory nie wiem, jakim cudem nie mam ani jednego rozstępu na brzuch, czy biodrach-nie stosowałam żadnych kremów! Skóra jakoś tak sama ładnie wróciła na swoje miejsce(że się tak wyrażę) ;-) Tak więc walcz!! ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;18148276]Podgrzanie mleka to 15 przysiadów przy kuchence. Przy 4 butlach dziennie zrobisz ich 60.[/QUOTE] he he przy dziecku 19 miesięcznym nie posiedzi sobie na dupci za długo, bo za takim szkrabem trzeba wszędzie dosłownie biegać ![]() Robi się ciepło-spakować pieluszki, jedzonko i hops na dwór na pół dnia-spacerować-spalisz sporo kalorii i brzuszek się wyrobi sam-wiem, bo sprawdziłam na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.