|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy to dobre połączenie?? Pomóżcie...
Witam drogie Czytelniczki
![]() Mam mały problem, jutro mijają 30 urodziny mojego faceta i chciałam mu cos sprezentować ![]() ![]() Upatrzyłam taką kombinacje: Niebieska delikatnie błyszcząca kurtka z kapturem i małym liskiem (coś jak w tym linku, bardziej błyszcząca i z kapturem http://img21.imageshack.us/img21/694/74288062.jpg ) i klasyczny, kaszmirowy szal Burberry ( klasycznie ![]() Mam czas do jutra, także powiedzcie co o tym sądzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy to dobre połączenie?? Pomóżcie...
ponawiam pytanie, prosze ,powiedzcie jak widzicie to połączenie. Zalezy mi na tym szalu bo moj facet oglada sie ciągle za takim, prosze, doradzcie cos...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem te dwie rzeczy totalnie do siebie nie pasują. Bez obrazy, ale jakbym zobaczyła faceta w takim zestawieniu to od razu pomyślałabym, że jest bezguściem.
EDIT: a czy myślałaś o innej kurtce, np. takiej eleganckiej? Edytowane przez Samafaja Czas edycji: 2009-11-07 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
szal okrutnie popularny i przenoszony juz chyba ze 2 sezony temu... troche jak dla dziadka a nie faceta
a kurtka.. jak dla syna, ktory jeszcze nie ma swojego stylu bo nosi to co mama kupi zalezy co twoj lubi, moj by tego nie dotknal (26l.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
też uważam że to takie hmmm... niegustowne..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kurtka zupełnie nie pasuje do szalika. nie podobają mi się takie kurtki, a tym bardziej nie widziałabym jej na trzydziestoletnim mężczyźnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szalik w ostateczności może być ale kurtka tragedia. Nie cierpię takich wielkich, puchowych. Powinnaś poszukać czegoś bardziej eleganckiego.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
w takich kurtkach chodza gimnazjaliści
![]() a co do szalika to do tej pory widziałam ten wzór tylko u kobiet, więc może być mu głupio gdy na mieście spotka w identycznym jakąś laskę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
te dwie rzeczy absolutnie nie pasują. Kurtka mi się nie podoba. Jeżeli chodzi o szalik to nie wiem czemu piszecie , że jest "przenoszony" to klasyczny wzór tej angielskiej firmy i raczej zawsze będzie aktualny,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole dla mnie kupowanie kurtki w prezencie jest dziwnym pomyslem... moze lepiej kup juz ten szalik, a po kurtke wez faceta do sklepu i niech sobie wybierze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie te dwie rzeczy do siebie zupełnie nie pasuję, a przy okazji kurtka jest okrutnie nie ładna, szal jak najbardziej na tak.
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
kurtka dla dzieciaka, może pomyśl o czymś z wełny w bardziej eleganckim stylu? szalik też średnio mi się widzi
![]() |
#13 |
BAN stały
|
najlepiej będzie jak przejdziesz się z nim po sklepach/galeriach i sam sobie wybierze
![]() szalik klasyczny, zwykły, a kurtka okropna jak dla chłopaka z gimnazjum, w dodatku te 2 rzeczy w ogóle nie pasują do siebie ![]() może jakaś elegantsza kurtka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale podobno wtedy trafilam w to, czego on szukal od dawien dawna i fakt drugiej takiej nie widzialam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.