|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
L'Oreal, True Match Minerals, ziaji, pielęgnacji, kolorówki. Sprawdź, może masz ;)
Hej, hej!
Dziewczyny kochane szukam kilku rzeczy, może je posiadacie? ![]() Mam cerę jasną, poszukuję podkładów i pudrów w kolorach jasnych/srednich, bez domieszki różu. *L'oreal true Match minerals!!! *L'oreal true match puder!! *L'oreal true match podkład!! *brązery, najchętniej bezdrobinkowe! *róże-najchętniej bezdrobinkowe, lekko różowe, ceglane, brzoskwiniowe, brązowawe *kredki do oczu-mogą być z niskiej półki: wszystkie kolory oprócz czarnej i fioletowej. *brązowa kredka do oczu!! *cienie do powiek, intensywne kolory, sypkie, prasowane *Maybelline Dream Matte Mousse podkład jak i korektor *Max Factor 200Calorie i Masterpiece *Rimmel Stay Matte, puder *Max Factor, Panstik!! *eyelinery! Wszelkiego typu- w kałamarzu,w pisaku(!), w kamieniu, w żelu! Bardzo chętnie L'oreal HIP lub Inglot. Każdy kolor!(brązowy!!! najbardziej) *L'oreal sypki eyeliner mineralny brąz, czerń, niebieski! *Dermacol *Revlon Colorstay, podkład!!! *wszelkie tusze, pogrubiające, wydłużające *błyszczyki-przeróżne, byle nie z gazet. *Gosh on stage-błyszczyki w tubkach, wszystkiee! *Deborah-błyszczyki w tubkach, zwierzęca seria ![]() *Deborah, Color Copy *kryjące podkłady! *kamuflaże, korektory!!! *zielone bazy, na naczynka!!! *Ziaja wszystkie serie, oprócz kokosowej i bursztynowej! -mleczka, toniki, żele, kremy, balsamy, masła do ciała!! *Antyperspiranty-tylko nowe. *woda termalna!!! *wszelkie kosmetyki do cery naczynkowej!!!kremy, żele, toniki, maseczki, mleczka. *peeling do ciała i do twarzy *kosmetyki do prostowania włosów *dobry lakier do włosów *mazidła do ust-balsamy, wazelinki, pomadki.(wszystko oprocz smackersów) Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-11-01 o 20:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: L'Oreal, True Match Minerals, ziaji, pielęgnacji, kolorówki. Sprawdź, może masz
mam peeling do ciała tonic SPa, nowy antyperspirant, peeling enzymatyczny do twarzy, lakier do włosów, pomadkę i blasam do ust, błyszczyki, cienie do powiek i dwie kolorowe kredki do oczu soraya - niebieska i srebrna
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: L'Oreal, True Match Minerals, ziaji, pielęgnacji, kolorówki. Sprawdź, może masz
Hej mam dwa tusze pogrubiające - jeden Maybelline, drugi Rimmel, blyszczyk Inglota i Vipery, kilka kolorowych kredek - ogólnie może byłabyś zainteresowana
![]() u Ciebie podoba mi się Essence i balsam Beckhama
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Donka posiadam wiele z Twojej wish
![]() -bronzer Sephory z lusterkiem mazniety pare razy -Loreal korektor mineralny odcien 30 i 40 nowe testery -róż Max Factor, zupelnie nowy -Maybelline Dream Matte Mousse odcien 010 nowe testery -Rimmel Lasting Finish Minerals 100 nowe testery Ponadto uzywane cienie ale malo na moim topiku wymiankowym, w razie zainteresowania pisz na priv https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=376601Edytowane przez pauline333 Czas edycji: 2009-11-04 o 19:08 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Mam sporo rzeczy z Twojej listy , zajrzyj do mojego wątku
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam roz inglot w watku
brzoskwiniowy dużo kredek do oczu w watku sporo cieni w watku-intensywne kolory odsypki Mac poza tym inetsywny morski turkus bioderm tusze poza watkiem deborah color copy w watku
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2000calorie tez mam poza watkiem
nowiutki---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- korektor oriflam i blyszczyk lanocme w watku
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Mam poza watkiem Maybelline Dream Matte Mousse podkład i cienie w intensywnych odcieniach błękitu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

nowiutki