|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
co lepsze do ćwiczeń ?
A więc mam problem zaczęłam się odchudzać chodzę na siłownie i dzięki siłowni są lepsze efekty
![]() Problem w tym , że chciałabym codziennie ćwiczyć ale nie moge codziennie być na siłowni i zastanawiam się co lepiej zakupić do domku Rowerek Twister ![]() steper zależy mi na zrzuceniu tłuszczyku z ud ![]() ![]() więc może doradzicie mi co jest lepsze i co lepiej opłaca mi się kupić . Z góry dziękuje i pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- pomoże mi ktoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: co lepsze do ćwiczeń ?
Cytat:
![]() ![]() Twister nie wiem .. nie ćwiczyłam ![]() a jak z siłownią ? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- A robisz brzuszki ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
obecnie 83 miesiac te,u było 87:/
nie robię brzuszków chodzę na siłownie 3 razy w tyg staram się chociaż i powiem Ci dzięki siłowni straciłam boczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale w sumie jak chodzisz na siłkę to masz wszystko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no ale 3 razy w tyg jak dobrze pójdzie to mało, nie lubie biegać :P i w tym jest problem wolałabym coś w domu mieć takto bym mogła się w domu przy tym pouczyć czy tv obejrzeć . Schudłam trochę i teraz brak mi znowu motywacji .... ja chciałabym do 75 na początwek później 70 i w końcu 65 chodz sądzę , że jednak mi się tyle nie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmm ja z tych trzech rzeczy polecilabym stepper
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam
ja polecam na uda stepper--u mnie efekt byl 100% -30-40minut dziennie-szczuple uda.w te wakacje,stepper zamienilam na rower i zrobily mi sie miesnie-wiec rower moze i tak ale nie dla codziennych cwiczen-np.jeden dzien w tyg.tylko rower(lub jak pogoda) a na boczki???twister mialam ale dziala tylko przy regularnym uzyciu i napewno przez dluzszy czas-ja polecam (tak jak moja instruktorka)brzuszki zwykle i skosne,wlasnie na talie. Zycze powodzenia
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja mam steper i bardzo mi pomogło ćwiczyłam prawie codziennie uda i brzuszek jest super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to zakupię sobie steper i może twistera ponieważ nie jest drogi :P
no ja mam 90 pod biustem więc też mam trochę problem z ciuchami .Ale msze Wam sie do czegoś przyznać w życiu bym nie pomyślała ze można tak szybko przytyć cały czas sobię mówiłam jeszcze kg więcej i zacznę się odchudzać jeszcze jeden kilogram aż przytyłam 18 kg ;/ już k mniej. Ale dopiero zaczęłam się odchudzać jak dostałam takiego porządnego kopa od życia . Teraz przez chorobę dużo grzeszków było ale jak wyzdrowieje zaczynam znów siłownia i ścisła dieta i oczywiście może w pt zakupię steper zobaczymy ile w sklepie kosztuje :P ponieważ na allegro kupię już za 99zł + przesyła czyli ok 130zł . A chce ten skośnyu czyli góra dół i na boki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurcze nieźle schudłaś GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w jakim czasie? i ile dziennie ćwiczyłaś... i obciążenie jakie?? bo podobno od tego też zależy... dużo czy spala się kalorie czy mięśnie wyrabia sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja biorę jak idę na siłownie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja stosowałam l-karnityne 1500 fajnie się po niej ćwiczy, miałam niesamowitego powera i odrzucało mnie po niej od słodyczy. Jeżeli chodzi o wagę to nie zmieniła się znacząco
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj ćwiczyłam 30 minut i dzisiaj 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
u mnie ograniczenie jedzenia chodziłam na siłownię 3 razy w tyg ale przeziebilam się i dawno nie byłam chodz może się wybiore , stepper +lekkie ćwiczenia w domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ja również polecam stepper. Ćwiczę na nim od tygodnia,codziennie po 45 minut. Jeszcze za wcześnie na efekty ale najważniejsze że czuję po nim wszystkie mięśnie i nie mogę się już doczekać na następne ćwiczenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ja ćwiczyłam właśnie wczoraj no naprawdę pot wyciska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też gratuluję i jestem pełna podziwu ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ja na swoim stepperze ćwiczę już od 2 tygodni i mam wrażenie że nabrałam takiej lekkości,może mi się wydaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mi wyszczuplały łydki i uda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.