|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Moja biograficzna mapa życia
Miły temat? Pewnie
![]() Jak byście realizację tematu ujęły? Jako pracę pisemną, a może dosłownie - pobawić się w stworzenie czegoś na kształt mapy dosłownej, dajmy na to - z opisami fragmentów życia? A może - np. w formie pamiętnika? Absolutnie nie chcę gotowych pomysłów ![]() ![]() Szalenie podoba mi się temat, nawiasem mówiąc, chyba pierwszy raz dostałam ciekawą prace do zrobienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja biograficzna mapa życia
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15170189]Miły temat? Pewnie
![]() Jak byście realizację tematu ujęły? Jako pracę pisemną, a może dosłownie - pobawić się w stworzenie czegoś na kształt mapy dosłownej, dajmy na to - z opisami fragmentów życia? A może - np. w formie pamiętnika? Absolutnie nie chcę gotowych pomysłów ![]() ![]() Szalenie podoba mi się temat, nawiasem mówiąc, chyba pierwszy raz dostałam ciekawą prace do zrobienia ![]() Taka mapa dosłowna wydaje się być ciekawa. Opisać można wszystko, a pobawic się własnie w coś takiego nie przy każdym temacie się da. Ja bym wieć stawiała na taką formę. Co do samego zadania, fajny temat. Szkoda, że u mnie wykładowcą jeszcze nigdy nie zdażyło się wymyśleć tak ciekawego tematu pracy.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Mamy do wyboru albo ten temat, albo scenariusz zajęć z andragogiki - ale w pracy dość mam scenariuszy, wolę mapę
![]() Kurczę, faktycznie może pomyślę nad dosłowną mapą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15170794]Mamy do wyboru albo ten temat, albo scenariusz zajęć z andragogiki - ale w pracy dość mam scenariuszy, wolę mapę
![]() Kurczę, faktycznie może pomyślę nad dosłowną mapą...[/QUOTE] wydaje mi się, że własnie mapa - byłaby ciekawsza niż np. forma opisowa.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A moze dobrze zrobiona prezentacja multimedialna z potraktowaniem slowa mapa "doslownie"?
Pierwszy slajd to Twoj swiat z pokazanymi miniaturkami zdjeci Twoich miejsc. Zdjecia wrzucone w jakis blizej nieokreslony ksztakt, ze to niby granice Twojego kraju/ metaforycznego swiata Twojego umyslu ( a w srodku wlasnie zdjecia) ![]() Temat ciekawy. Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No właśnie zaczęłam fotki wybierać, i chyba zrobię to jako prezentację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba, czy Ty przypadkiem nie zajmowałaś/zajmujesz się scrapami i innymi papierami?
Jezeli tak, to uważam, że taka forma wykorzystania umijętności jest dużo fajniejsza niż typowa (a nawet nietypowa) prezentacja... A muzyke do swojej mapy możesz puscic z przenosnego radyjka, muzycznego telefonu czy czegokolwiek innego ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Tak
![]() ![]() Ewentualnie zrobić powiedzmy kilkanaście scrapów digi, łącznie z jakimiś na nich opisami i wywołać, wsadzić w album... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15173127]No właśnie zaczęłam fotki wybierać, i chyba zrobię to jako prezentację
![]() ![]() Ciesze sie, ze moglam pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15173610]Tak
![]() ![]() Ewentualnie zrobić powiedzmy kilkanaście scrapów digi, łącznie z jakimiś na nich opisami i wywołać, wsadzić w album...[/QUOTE] Bardzo mi się podoba zaprezentowana przez Ciebie próbka. Postaw na to, chociażby w wersji komputerowej prezentacji. Jednakże wykorzystaj swoje umiejętności ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Dzustam, właśnie przerabiam fotki i jednak wywołam
![]() ![]() Dziękuję pięknie za pomoc, nie zgłaszam wątku do zamknięcia, bo a nuż komuś się przyda też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.