|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sephora VANILLE PATCHOULI 55 gr / 1ml
NIEAKTUALNE ! Sprzedajaca wyslala perfumy zwyklym listem (!) mimo iz miala zostac nadana paczka priorytetowa, nie jest zaskoczeniem ze przesylka w ogole do mnie nie dotarla
![]() Takze wspolne zakupy paczuli sephory sa niestety nieaktualne. Kliknęłam flaszkę paczuli z wanilią Sephory, aż 100ml nie jest mi potrzebne, więc chętnie oddam 50ml . 1. Nazwa zapachu i pojemność: Sephora Mysterieuse Vanille Patchouli 100ml 2. Miejsce zakupu: http://allegro.pl/item826264502_seph...patchouli.html 3. Link do opisu nut: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...chouli-EDT.htm 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 45zł + 10zł przesyłka 5. Kwota za 1 ml zapachu: 55 gr 6. Termin zbierania wpłat: 22.11.-27.11.2009 r. 7. Posiadane atomizery i ich ceny: atomki 9x5ml - 1,69 zł , fiolki 4 i 6ml - 25gr 8. Koszt wysyłki do współkupujących: 7zł Z uwagi na niestety ograniczoną ilość atomków mogłabym osobom które życzyłyby sobie więcej niż 5ml , przelać te 5ml do atomizera, a pozostałą ilość do fiolek, potem będziecie mogły sobie te ilość dowolnie z powrotem uzupełnić ![]() Ggwiazdkaa - w związku z tym, ze przesyłka zaginęła, zwróciłam niezwłocznie wpłacone pieniądze za odlewkę . Edytowane przez Bulba1 Czas edycji: 2010-03-04 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora VANILLE PATCHOULI 55 gr / 1ml
Naprawdę żadna z Was nie skusi się na trochę Paczuli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Spokojnie
![]()
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli jeszcze można to ja się skuszę
![]() Tylko chciałabym zamówić 2 razy po 10ml. Zamawiam jeszcze dla koleżanki, dlatego zależy mi, żeby były dwa atomki po 5ml, a pozostałe dwie piątki mililitrów mogą być w fiolkach. Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak - kumam ![]() Wyliczenie i dane do przelewu wysle wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Właśnie zrobiłam przelew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.