|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy producent, jak zgłosić?
Witam serdecznie!
Chciałabym zgłosić nowego producenta do KWC, ale niestety serwer nie chce przyjąć zgłoszenia, tzn klikam "sugeruj" a reakcji brak. Konieczne jest uzupełnienie wszystkich pól? Bo niestety takich informacji o producencie nie posiadam... Chodzi mi o producenta "Advanced Research Laboratories", produkującego kosmetyki do włosów, u nas dostępna jest w perfumeriach seria "Zerofrizz" z której to produkt chciałam ocenić. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.zerofrizz.com. Jest tam adres producenta: 1063 McGaw, Suite 100 Irvine, CA 92614 USA Prosiłabym więc o dodanie producenta do katalogu, zgłosiłabym wtedy konkretny produkt ze zdjęciem, ceną, składem. Z góry dziękuję! Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy producent, jak zgłosić?
Zajmę się tym w wolnej chwili wieczorem, więc cierpliwości
![]() Odrzuca być może przez prace Zło nad nowym oprogramowaniem forum, bo innego powodu nie widzę ![]() Czy masz logo producenta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Przepraszam że odpowiadam dopiero teraz, ale ze względu na zmianę oprogramowania miałam kłopoty z wysłaniem odpowiedzi. Logo producenta znajduje się na stronce www.zerofrizz.com
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Już się tym zajęłam. Jeśli serwery nie zaczną robić psikusów, to może uda mi się zatwierdzić jeszcze dziś tę firmę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.