Obozy Lublin! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 21:31   #1
czekuus
Raczkowanie

Obozy Lublin!

Witam, kieruję się do ludzi z woj. lubelskiego. Wyjeżdżam w tym roku na kolonie do Włoch lub Bułgarii ( II połowa lipca ) z biura lider-tour/ cogito.
W zwiazku z tym mam kilka pytan

1. Korzystał juz ktoś z tych biur? badź był juz na koloniach proponowanych przez te biura?
2. Wybiera się ktos na te obozy?
3. A moze kierujecie sie na inne obozy z Lublina ?

;>
czekuus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 19:34   #2
loveit
Raczkowanie

Dot.: Obozy Lublin!

Z województwa Lubelskiego mało tutaj osób widziałam : ( Ja jestem z Zamościa ale o tym biurze nic nie słyszałam więc Ci nie pomogę

Edytowane przez loveit
Czas edycji: 2012-03-03 o 19:35
loveit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-03, 21:25   #3
czekuus
Raczkowanie

Własnie wiem ze bardzo mało osób, w ogóle się nie słyszy. Ja jestem z Chełma. Wszystkich lublinian zapraszam do pisania gdzie się wybieracie na obozy!
Stary 2012-03-04, 20:19   #4
bell321
Raczkowanie

Ja jestem z Lublina. Jade najprawdopodobniej z Beaturu do Bulgarii lipiec/sierpien. Lider-tour'u nie polecam. Bylam kiedys z tym biurem na obozie i jakos srednio mi sie podobalo.

2010 Lloret de Mar
2011 Złote Piaski
2012 Złote Piaski
bell321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 14:46   #5
olaniuton78
Raczkowanie

GG do olaniuton78

Jestem z okolic Lbn polecam Beatur, fajne obozy w Złotych.
Natomiast w tym roku wybieramy się ze znajomymi z Buta do Lloret
olaniuton78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 13:54   #6
czekuus
Raczkowanie

Jakie biura polecacie z wyjazdem z Lublina oprócz beaturu i buta?
Stary 2012-03-12, 15:12   #7
reggaeradio
Przyczajenie

Ja byłam w tamtym roku w złotych z włóczykija..było nawet spoko fajna kadra itp .. jednym problemem było to że na mieście mogliśmy siedzieć max 22 30 -,- ale potem wiadomo alko w pokoju. Teraz też mam zamiar jechac do złotych tylko sie zastanawiam nad innym biurem ( szczególnie chodzi mi o to żeby kadra była spoko i bez przypału ) znacie może jakieś biura z lbn ? (oprócz beaturu)
reggaeradio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 15:46   #8
bell321
Raczkowanie

Dlaczego kazdy pisze "oprocz Beaturu"? Co z nimi nie tak?

2010 Lloret de Mar
2011 Złote Piaski
2012 Złote Piaski
Stary 2012-03-14, 18:42   #9
reggaeradio
Przyczajenie

Hah.myśle że wszystko z nim okej Luzy i ogólnie jedna wielka biba ;D . Tyle że są tam do wyboru 2 hotele
1-złoty róg- podobno położony na strasznym zadupiu , daleko od plaży , sklepów etc.
2-Afrodita -prawda fajny hotel , wszystko pod ręką..tylko ta cena 1890 ; // to ja troche dorzuce i mam Loret w Hiszpani -,- wiec dla mnie to troche bez sensu .W tamtym roku jak byłam w złotych prawie wg nie siedziałam w hotelu..wkoncu to po się tam jedzie- żeby sie zabawić połazić po barach itp . A hotel jest tylko po to żeby sie przespać miedzy jednym a drugim melanżem a tak masz zawsze więcej kasy na rozrywki ;D takie jest moje zdanie oczywiście jeśli masz sporo kasy no to polecam afrodite ;D
Stary 2012-03-14, 19:12   #10
bell321
Raczkowanie

Mnie tez szczerze mowiac odrzuca ta cena. Tyle, ze wszystkie biura z Lublina maja jakies nieznane hotele w ofercie o ktorych ani nie slyszalam, ani tam na miejscu nie widzialam. A no chyba ze Wloczykij ale w MAKu bylam. Poza tym, w bardziej znanym hotelu wiecej obcokrajowcow jest Szczerze to nawet nie ma z czego wybrac za bardzo...

2010 Lloret de Mar
2011 Złote Piaski
2012 Złote Piaski
Stary 2012-03-14, 20:26   #11
reggaeradio
Przyczajenie

My zastanawiamy się jeszcze nad Guliwerem do Tintyavy ( czy jakoś tak xd ) i z Gala-travel do Dany . Też byłam w tamtym roku z włóczykija w Maku ale teraz chciałyśmy z innego biura ale też to Maka haha tyle że mnie na ofert niestety -,-
Stary 2012-04-01, 13:50   #12
Akinka
Raczkowanie

lidertour Rimini <3
albo Bułgaria. byłam- fajnie jest

30 czerwca-10 lipca
8 lipca- 18 lipca
16 lipca-26 lipca
Stary 2012-04-12, 12:24   #13
Sense
Raczkowanie

Hej, ja jestem z lubelskiego, do Lbn mam najbliżej Ja zamierzam pojechać do Lloret i w drodze Paryż (jeśli zdecydowałabym się na samolot, to nie;d ) Widziałam oferty z różnych biur, np. watra travel, funclub i wydają mi się podobne. Niestety nie mam pojęcia, które lepiej wybrać Poza tym zauważyłam, że w wielu fajnych ofertach nie ma wyjazdu z Lublina..
Sense jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-13, 18:40   #14
czekuus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sense Pokaż wiadomość
Hej, ja jestem z lubelskiego, do Lbn mam najbliżej Ja zamierzam pojechać do Lloret i w drodze Paryż (jeśli zdecydowałabym się na samolot, to nie;d ) Widziałam oferty z różnych biur, np. watra travel, funclub i wydają mi się podobne. Niestety nie mam pojęcia, które lepiej wybrać Poza tym zauważyłam, że w wielu fajnych ofertach nie ma wyjazdu z Lublina..
Hej, ja równiez nie jestem z Lublina tylko z Chełma. I ja jadę na kolonie do Hiszpani na 14 dni a ogarnizuje michalska travel razem z gimnazjum nr 1.
Stary 2013-03-09, 20:22   #15
olus2310
Raczkowanie

Jeszcze 4 miesiące to czas trochę ożywić to forum. Ktoś się może wybiera z Lublina na jakiś obóz do Hiszpanii ? Bo ja jadę z Beaturem do hotelu Don Juan Center 18-29 lipca może ktoś chętny? ^^ Albo będzie w tym samym czasie w tym hotelu ?
2013
!!!
...
olus2310 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 13:55   #16
czekuus
Raczkowanie

Halo trzeba troche ożywić to forum!
Jade chyba do Bułgarii z włóczykija, ktos jechał juz z tym biurem, jak jest?
Stary 2013-03-12, 15:16   #17
olus2310
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekuus Pokaż wiadomość
Halo trzeba troche ożywić to forum!
Jade chyba do Bułgarii z włóczykija, ktos jechał juz z tym biurem, jak jest?
Ja byłam z Włóczykija I powiem tak, kadra jak ja byłam 2 lata temu to nie była jakaś tragiczna bo była młoda, jak moja koleżanka była teraz z nimi to też nie narzekała. Jednak w moim jak i w przypadku mojej koleżanki no nie było kolorowo. Wszystko jest dobrze organizowane. Wcześniej oferowali hotel MAK, a teraz Dana Palace i jedne i drugi hotel są ok tylko troche daleko do centrum, ale też nie ma tragedii. Za to wyjścia gdziekolwiek to masakra. Trzeba było mówić o wszystkim, kto, gdzie, po co wychodzi i o której wraca... ja jak byłam z nimi to nawet mieli taki zeszyt xd gdzie się wpisywało to jakiś żart był. Do tego ja mogłam przebywać na mieście do 22.30 na dyskoteki chodziliśmy tylko i wyłącznie z całą grupą, do wyboru Malibu i Papaja to drugie to jakaś wylęgarnia brudasów i zboków hahahaha Jak była moja koleżanka to mieli od czasu do czasu niezapowiedziane wizyty w pokoju. Czasami też sprawdzali co kupili na mieście. Choreeeeee ! Ogólnie powiem tak, że jako biuro to nie mam zastrzeżeń. Byłam z nimi kilka razy na koloniach w Polsce i raz w Bułgarii,ale z nimi na luuuuzy to nie liczcie, picie, imprezy do rana, wychodzenie na miasto bądź plaże poimprezować to marzenie xd Kontrola jest niestety. Jak wystarcza komuś chodzenie po mieście do 22.30 samemu, wyjścia na plaże lub zostanie na basenie w hotelu pod opieką, kontrola i dyskoteki z grupą co dwa dni tylko do tych dwóch klubów to ok, ale jak ktoś się chce wyszaleć i spędzić najlepsze wakacje życia jak na wczasach to zdecydowanie odradzam, lepiej pojechać z Guliverem bo jest o wiele lepiej chociaż hotel mają trochę gorszy albo z Beaturem, Afrodyta z nimi macie jak w raju, luz luz i jeszcze raz luz, jak na wczasach
2013
!!!
...
olus2310 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 17:55   #18
czekuus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olus2310 Pokaż wiadomość
Ja byłam z Włóczykija I powiem tak, kadra jak ja byłam 2 lata temu to nie była jakaś tragiczna bo była młoda, jak moja koleżanka była teraz z nimi to też nie narzekała. Jednak w moim jak i w przypadku mojej koleżanki no nie było kolorowo. Wszystko jest dobrze organizowane. Wcześniej oferowali hotel MAK, a teraz Dana Palace i jedne i drugi hotel są ok tylko troche daleko do centrum, ale też nie ma tragedii. Za to wyjścia gdziekolwiek to masakra. Trzeba było mówić o wszystkim, kto, gdzie, po co wychodzi i o której wraca... ja jak byłam z nimi to nawet mieli taki zeszyt xd gdzie się wpisywało to jakiś żart był. Do tego ja mogłam przebywać na mieście do 22.30 na dyskoteki chodziliśmy tylko i wyłącznie z całą grupą, do wyboru Malibu i Papaja to drugie to jakaś wylęgarnia brudasów i zboków hahahaha Jak była moja koleżanka to mieli od czasu do czasu niezapowiedziane wizyty w pokoju. Czasami też sprawdzali co kupili na mieście. Choreeeeee ! Ogólnie powiem tak, że jako biuro to nie mam zastrzeżeń. Byłam z nimi kilka razy na koloniach w Polsce i raz w Bułgarii,ale z nimi na luuuuzy to nie liczcie, picie, imprezy do rana, wychodzenie na miasto bądź plaże poimprezować to marzenie xd Kontrola jest niestety. Jak wystarcza komuś chodzenie po mieście do 22.30 samemu, wyjścia na plaże lub zostanie na basenie w hotelu pod opieką, kontrola i dyskoteki z grupą co dwa dni tylko do tych dwóch klubów to ok, ale jak ktoś się chce wyszaleć i spędzić najlepsze wakacje życia jak na wczasach to zdecydowanie odradzam, lepiej pojechać z Guliverem bo jest o wiele lepiej chociaż hotel mają trochę gorszy albo z Beaturem, Afrodyta z nimi macie jak w raju, luz luz i jeszcze raz luz, jak na wczasach
Dziękuję za opinie. Mimo wszystko to zależy na jaka sie kadre trafi, znajomi jechali z tego biura do hiszpanii rok temu to przez kilka dni nawet nie widzieli opiekunów. Ale z reguly słysze ze u nich są luzy. Bardziej obawiam się samej organizacji, bo kilka osob pisało ze zepsuł im sie autokar i najczesciej stali 24h i czekali na drugi, co nie zupełnie mi sie podoba zwłaszcza ze musze namowic rodzicow na to biuro. Własnie oni organizuja do Dany i z tego co mi znajomi mowili to CUD nie hotel i jest wymarzony po prostu, no i duzo osob z chełma sie kieruje własnie do tego biura.

Edytowane przez czekuus
Czas edycji: 2013-03-13 o 17:57
Stary 2013-07-26, 15:50   #19
Madritista12
Przyczajenie

Był ktoś z Was kiedyś na koloniach w Bułgarii z lider tourem ? Jest tam , że tak powiem luz? Można tam coś wypić i pójść na dyskotekę?
Madritista12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości