Wymienię CiuchyObuwieDodatki S/M/L Vero Moda,Primark,New Look,Wrangler,Top Secret *Zapraszam* - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 17:34   #1
Kler
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

CiuchyObuwieDodatki S/M/L Vero Moda,Primark,New Look,Wrangler,Top Secret *Zapraszam*

Witam wszystkie Wizażanki[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Trojanie/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]

Zapraszam do poszperania w mojej szafie[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Trojanie/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
Jak coś znajdziecie dajcie znać- będę do Was zaglądać i ewentualnie odpisywać, jeżeli coś mi się spodoba[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Trojanie/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image003.gif[/IMG] Ubrania wysyłam czyste, zgodne z opisem i po wcześniejszym ustaleniu opcji dostawy( Jako, że jest to mój pierwszy wątek skłonna jestem wysłać przesyłkę jako pierwsza). Jestem uczciwa i od Was oczekuję tego samego. Opis rzeczy wymienionych odznaczę szarym kolorem.
Jestem skłonna wymienić się na wszystko co wpadnie mi w oko. Mogą to być:
  • kolorowe t-shirty
  • bluzki z długim rękawem
  • ciekawe sweterki najchętniej rozpinane
  • oryginalne dodatki
  • buty na obcasie/ platformie rozm. 38/39
  • torebki
  • kamizelki
itd. itp.....[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Trojanie/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Wszystko w rozmiarze S/M (8/10)

Wymienię:
  1. Złote czółenka, rozmiar 5 (38), stan bdb (raz używane); E-vie
  2. Portfel NICI, kolor błękitny, stan bdb
  3. Świąteczne świeczki obsypane brokatem- NOWE
  4. Duże bransoletki, kolor błękitno- srebrny i biało- srebrny; Sklep z biżuterią Żabka
  5. Błyszczące, różowe, cieniowane korale- NOWE
  6. Pierścionek kwiatuszek z różowym oczkiem- UWAGA DUŻY ROZMIAR! średnica 1,8 cm
  7. Błyszczący srebrny pasek, stan bdb( założony tylko raz)
  8. Pasek New Look, stan bdb
  9. Okulary przeciwsłoneczne PRIMARK
  10. Różowa torebka w paski średniej wielkości (mieści się zeszyt B5), zamykana na magnes, stan bdb
  11. Srebrno- złota torebka na długim pasku, możliwość regulacji, dość mała
  12. Cieniutka szaro-niebieska koszylka wyszywana cekinami, rozmiar L
  13. Bezrękawnik w paseczki, rozmiar S/M (10), stan bdb; Papaya
  14. Szara bluzeczka wiązana na szyję, stan bdb, na metce rozmiar XS ale moim zdaniem jest to S/M; Top Secret
  15. Kraciaste bolerko, zapinane na zatrzaski i kokardkę, stan bdb, rozmiar S; Jane Norman
  16. Żółta bluzeczka wiązana z tyłu na kokardkę, stan bdb, rozmiar M; Chemistry
  17. Koszula z krótkim rękawem, rozmiar S, NOWA z metką; Wrangler
  18. Dwuwarstwowa ciemnofioletowa tunika, stan bdb, rozmiar XS/S
  19. Sukienka/tunika bombka, wiązana w pasie na kokardkę, kolor szary, rozmiar S/M
  20. Długi ciemnoniebieski sweterek/ bluzka z paskiem w talii, rozmiar S, (założony dwa razy)
  21. Kanarkowy zapinany sweterek, rozmiar M, stan bdb; H&S Fashion
  22. Krótka biała dżinsowa kurteczka, rozmiar 10 (38)
  23. Koszulka polo ecru, rozmiar S/M; Sisma Jeans
Ciemnoróżowa bluzka z cekinami, rozmiar S, stan bdb; Vero Moda
Kler jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości