![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WYMIANKA u freedkii! Sephora Ives Rocher Avon ZAPRASZAM!!Witam drogie Wizażanki ![]() Regulamin: ♂ jako pierwsza wysyła osoba, która ma poniżej 10 przekupek lub negatywa ♂ nie ukrywam żadnych wad i mam nadzieję, że Wy też nie! ♂ rzeczy dokładnie pakuję, aby nic się nie wysypało ani nie wylało itp. ♂ gdy zataicie stan rzeczy lub coś będzie nie tak z Waszej winy, nie zamierzam się odmieniać ani negocjować - wystawiam NEGATYWA!! ![]() ♂ chętnie wymienię się za ciuszki ♂ proszę odpisuj w moim wątku!! legenda: rzeczy wymienione rzeczy zarezerwowane Zapraszam!! ![]() Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-10-01 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: WYMIANKA u freedkii! Sephora Ives Rocher Avon ZAPRASZAM!!
Włosy: ♂ Tanita - jedwabny, regenerujący lotion, dwufazowy, 200ml (17.01.2010 ale jest zupełnie dobry)
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-01-16 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ciało: ♂ AVON skin so soft - balsam brązujący do średniej karnacji 250ml NOWY ♂AVON planet spa - dwufazowa, chłodząca mgiełka Wody Mineralne Islandii 150ml - ilość na zdjęciu nie ma!
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-05-16 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Twarz: ♂ AVON solutions - Pure Pore-Fection matujący tonik do twarzy, 200ml - ilość do literki i ♂ AVON - preparat do demakijażu oczu z odżywką ilość widoczna na zdjęciu ♂ AVON solutions - odbudowujący krem na dzień do cery dojrzałej SPF 15 UVA/UVB 50ml NOWY
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-01-17 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Stopy: ♂ AVON foot works - odświeżający puder w kremie do stóp, 75ml - zostało ok 2/3
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-01-17 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Paznokcie: ♂ JOKO young - kryjący beż, płynny, praktycznie cały, 10ml nie ma! ♂ Pazurek - gorzki żel przeciw obgryzaniu paznokci, ilość na zdjęciu ♂ Naomi - szybkoschnący lakier do paznokci, płynny, użyty ze 2 razy, 12ml ♂ AVON mirror shine - metaliczny lakier do paznokci, color copper sheen, płynny, raz użyty, 8ml
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-05-14 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zapachy: ♂ AVON - make me smile, kategoria cytrusowa, 50ml, ilość na zdjęciu rezerwa ♂ Yves Rocher - zielona herbata, 125ml, ilość na zdjęciu nie ma! ♂ Oriflame - Casual Cutie, kategoria wodno-kwiatowa - delikatny, 30ml, ilość na zdjęciu ♂ AVON - Pur Blanca, kategoria wodna - również delikatny, 50ml, zostało ok 2/3
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-05-15 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Makijaż: ♂ AVON - szminka Ultra Colour Rich z musem, kolor Frozen Rose, trochę jaśniejszy niż na zdjęciu, 3g, zużycie niewielkie ♂ AVON - szminka Ultra Colour Rich z musem, kolor Nude Glow, jaśniejsza niż na zdjęciu, 3g, zużycie niewielkie ♂ AVON - szminka Ultra Rich, kolor Sparkling Nude, jasny beż, 3,6g, użyta 3-4 razy ♂ AVON Care - kolorowy balsam z witaminą E pielęgnujący usta, perłowy, 4g, użyty ze 2-3 razy ♂ Lip Smacker - smackers arbuzowy, 4g, praktycznie nowy rezerwa ♂ AVON Color Trend - ananasowy lśniący balsam do ust, ślicznie pachnie, 4g, użyty ok 6 razy rezerwa ♂ Oriflame Visions - podwójne cienie do powiek, odcień Tarzan&Jane, 2g, zielony praktycznie cały, jasnego więcej używałam ♂ Giorgio Armani - brzoskwiniowy cień z lusterkiem, 1,3g, mam pudełko, zużycie minimalne rezerwa ♂Sephora artist - sypki cień do powiek, 2g, zostało ok 3/4 nie ma! ♂ AVON - tusz wydłużający rzęsy, kolor Brown/Black, 7ml, użyty ze 3-4 razy
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-05-16 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Biżuteria: ♂ 4 pary kolczyków ♂ Bransoletka z Włoch ♂ Kolorowe koraliki
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-01-17 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Inne: ♂ France Mery - spinka do włosów NOWA ♂ AVON - myjka jabłuszko NOWA rezerwa ♂ AVON - myjka kwiatuszek NOWA
Edytowane przez freedkaa Czas edycji: 2010-05-15 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
♂ AVON skin so soft - balsam brązujący do średniej karnacji 250ml NOWY
♂ AVON - Pur Blanca, kategoria wodna - również delikatny, 50ml, zostało ok 2/3 coś u mnie? ![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
coś za mgiełkę planet spa
AVON - make me smile, kategoria cytrusowa, 50ml, ilość na zdjęciu Yves Rocher - zielona herbata, 125ml, ilość na zdjęciu AVON - Pur Blanca, kategoria wodna - również delikatny, 50ml, zostało ok 2/3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś u mnie za: ♂AVON planet spa - dwufazowa, chłodząca mgiełka Wody Mineralne Islandii 150ml - ilość na zdjęciu ♂ Yves Rocher - zielona herbata, 125ml, ilość na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
korzonek
|
Tak, jestem chętna, z tym, że tych próbek już nie mam.
To hmm.. wszystko co chciałaś za wszystko co chciałam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, może cos u mnie? Z kosmetyków podobaja mi sie te rzeczy
AVON - tusz wydłużający rzęsy, kolor Brown/Black, 7ml, użyty ze 3-4 razy Lip Smacker - smackers arbuzowy, 4g, praktycznie nowy Sephora artist - sypki cień do powiek, 2g, zostało ok 3/4 AVON - make me smile, kategoria cytrusowa, 50ml, ilość na zdjęciu AVON skin so soft - balsam brązujący do średniej karnacji 250ml NOWY z ciuszków nawet nie będe pisać, bo kilka bluzeczek tez chętnie bym przygarnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
AVON - make me smile, kategoria cytrusowa, 50ml, ilość na zdjęciu ♂ Yves Rocher - zielona herbata, 125ml, ilość na zdjęciu ♂ Oriflame - Casual Cutie, kategoria wodno-kwiatowa - delikatny, 30ml, ilość na zdjęciu i Smackersa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Interesuje Cię coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post19252897 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
Giorgio Armani - brzoskwiniowy cień z lusterkiem, 1,3g, mam pudełko, zużycie minimalne
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za wszystkie pomadki?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
AVON planet spa - dwufazowa, chłodząca mgiełka Wody Mineralne Islandii 150ml - ilość na zdjęciu
Sephora artist - sypki cień do powiek, 2g, zostało ok 3/4 Yves Rocher - zielona kredka do oczu, 1,5g, praktycznie cała coś u mnie ![]()
![]() |
#25 |
korzonek
|
Wymiana mi pasuje
![]() Dodałabyś mi lakier Joko Young? A co do biustonosza, to hmm.. nie wiem czyto pushup, ale usztywniany gąbeczkami napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie:
Giorgio Armani - brzoskwiniowy cień z lusterkiem, 1,3g, mam pudełko, zużycie minimalne Lip Smacker - smackers arbuzowy, 4g, praktycznie nowy AVON Color Trend - ananasowy lśniący balsam do ust, ślicznie pachnie, 4g, użyty ok 6 razy AVON - myjka jabłuszko NOWA AVON - make me smile, kategoria cytrusowa, 50ml, ilość na zdjęciu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.