|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja lista poszukiwanych :) /ziaja pro,tipsy,pendrive i inne
Znazlam takie coś:
*utwardzacz do paznokci,4 patyczki do skórek,lakier perłowy *koraliki *błyszczyk do ust raz uzyty *lakier bordowy *antyperspirant raz uzyty Garnier i zdezynfekowany *serum do biustu (wizażanka jeszcze nie dostala ode mnie paczki więc oddam go dopiero jak ode mnie dostanie) nie jest cały zostało ok 70% *spray do stóp 3w1 (odświeża,likwiduje zapach,zmniejsza potliwość) Może coś Cię zainteresuje ![]() w wątku mam też kilka świeczek a masz je w wish ![]()
Wymiana kosmetyków Wymiana ciuchów Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce Edytowane przez graffka Czas edycji: 2010-01-23 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Fotki przykładowych rzeczy jakich szukam
z czego wymiarki jak w/w czyli np koszula pszer pod pachami min 52cm*2 leginsy rajstopy rozm 4/5
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej czekam na opowiedz co do mojej propozycji
![]() ![]() Proponuję ksiązka "Sila miłości" i "Moja na zawsze" +baza pod cienie joko za: *utwardzacz do paznokci *4 patyczki do skórek *koraliki *antyperspirant raz uzyty Garnier i zdezynfekowany *serum do biustu (wizażanka jeszcze nie dostala ode mnie paczki więc oddam go dopiero jak ode mnie dostanie) nie jest cały zostało ok 70% *Rękawiczki C&A założone 2 razy-niefortunne szycia i poszły nitki-nie mam talentu do szycia *NOWE pilniczki *NOWE wsuwki do włosów,dużych 45szt.małych 28szt Czekam na odpowiedż ![]()
Wymiana kosmetyków Wymiana ciuchów Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce Edytowane przez graffka Czas edycji: 2010-01-28 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.