|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
AutoCAD
Witam.
Wiecie może z jakiej strony mogę bez problemu ścągnąć AutoCada? Zawsze jak ściągam to odsyła mnie do linka .... i mam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AutoCAD
a to nie jest platny program i to pierunsko drogi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dokładnie, mavika.
xo! [aniolek1]352688[/aniolek1] https://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-352688 klik ![]() Edytowane przez LilySerpent100 Czas edycji: 2009-11-11 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
studenci politechnik maja chyba dostep do jakiejs bezplatnej wersji autocada z tego co slyszalam... no nie wiem, ja bede z tego korzystala dopieor w przyszlym roku bodajze... o ile zalicze;P
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tak, studenci politechniki maja bezplatny dostep do wersji studenckiej i jak się coś drukuje to dookoła wyswietla się napis, ze wykonano w wersji edukacyjnej. Dlatego sporo osob korzysta po prostu z lewego AC, ja kiedyś miaąłm wersje light, jest sporo tansza od pełnej, kosztowała chyba ok 1000zł, ale nie jestem pewna.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.