|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co spakować do walizki na dwa tygodnie do Wiednia ?
Jadę tam dopiero w wakacje ale już się chcę dowiedzieć
![]() Wiem, wiem ubrania, ale jakie ich rodzaje i jakie kosmetyki ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co spakować do walizki na dwa tygodnie do Wiednia ?
To, co będzie Ci potrzebne.
Jak napisze płyn do soczewek, to weźmiesz chociaż soczewek nie nosisz? BTW, do wakacji jeszcze tyle czasu, a Ty już się chcesz pakować? PS, jest kilka wątków na Wizażu o pakowaniu-używj wyszukiwarki.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki, których używasz na codzień, ciuchy, w których czujesz się dobrze...
najlepiej uniwersalne, to znaczy np. bluzki pasujące i do spodni i do spódniczki, żeby za dużo nie brać. koniecznie aparat, żeby robić zdjęcia na pamiątkę, jakąś książkę, krzyżówki na podróż, mp3 czy co to tam lubisz... Ciężko tak wymienić wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co tam będzie robiła? Bo jeśli masz zamiar bywac w operze, to raczej nie same klapki i szorty. Jesli chcesz zwiedzać to inne ciuchy, uprawiac sport, inne ciuchy, jedziesz z wizytą, inne ciuchy.
Sorry, ale Twoje pytanie jest mało logiczne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Aparat fotograficzny.
Za każdym razem kiedy tam byłam, pstrykałam wiele fotek. ![]() W czasach studenckich udało mi się do Wiednia dotrzeć nawet autostopem. Co prawda był to odcinek od granicy austriacko-węgierskiej, ale zawsze... Moje wypady nigdy nie oscylowały w granicach dwóch tygodni, lecz krócej i w absolutnej większości nie były początkowo w ogóle planowane. Dwa tygodnie byłyby dla mnie za długie i już chciałabym gdzieś dalej/coś więcej... Polecam wygodne buty, żeby w spokoju psychicznym bez poobcieranych stóp wszystko pozwiedzać. Dodatkowo dobrą kartę kredytową ![]() Jeżeli chodzi o ubrania, kosmetyki w okresie wakacji stawiam, że kurtka zimowa jednak odpada. To przynajmniej masz już z głowy. Reszta rzeczywiście zależy od tego, co planujesz tam robić, bo jeżeli wylegiwać się w słońcu na betonie, to krem z wysokim filtrem na przykład. Co masz na myśli pytając o ubrania, kosmetyki? Powinny być jakieś szczególne? Poza tymi, których używa się w codziennej własnej pielęgnacji i uzależnionych od aktualnej pory roku? W przypadku ubrań adekwatnych do miejsca pobytu, okazji, pogody, planów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jest mnostwo watkow o pakowaniu
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hehe to trochę tak jakbym zastanawiała się co założyć na Sylwestra ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.