| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-20, 21:32 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: podlasie 
					Wiadomości: 12
				 | śluz pod skórką surowego kurczaka. Co robić?
			
			Witajcie mam pytanie, dość śmieszne ^^ ale nie znalazłam nic na ten temat. Robię właśnie kolację i myję surowe udka z kurczaka które były zamrożone. Pod skórką jest pełno takiego bezbarwnego, bezwonnego i ciągnącego się śluzu. Czy wiecie o czym to świadczy? Mam dość sporo tych udek i nie wiem czy wyrzucać czy normalnie umyć i upiec... Proszę o pomoc w miarę możliwości szybką bo to jeszcze na dziś ^^   | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 11:50 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Ślunsk :) 
					Wiadomości: 27 535
				 | 
				
				
				Dot.: śluz pod skórką surowego kurczaka. Co robić?
				
			 
			
			Większość udek i kurzych cyców ma coś takiego.   Możesz zbankrutować, jak będziesz każdy taki kawałek wyrzucać.   | 
|     |   | 
|  2009-11-24, 17:15 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: "zawsze tam gdzie Ty" ;) 
					Wiadomości: 8 836
				 | 
				
				
				Dot.: śluz pod skórką surowego kurczaka. Co robić?
				
			 
			
			ja wyrzucam skórę z uda kurczaka, obrzydza mnie ona,tym samym leci do kosza śluz i inne syfy,skóra mnie odrzuca    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie | 
|  | 
 
 
 
	| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.
 
                






