|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pudry CARON-co o nich wiecie?
chciałam Was zapytać czy coś wiecie na ich temat
są dostepne w perfumerii lumiere, czytałam ,że są najdelikatniejsze,najbard ziej zmielone i.t.d kto cos o nich wie??? z góry dziękuję za wszelkie informacje i podpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: pudry CARON-co o nich wiecie?
Cytat:
http://beautyboutique.home.pl/Transp...3-default.html Chciałabym sobie kupić matujący ale ciężko mi przez internet dobrać kolor. Wiem,że w Poznaniu jest sklep w którym można kupic te pudry ale niestety w najbliższym czasie nie wybieram sie tam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie też chcę kupić matujący,ale zupełnie nie wiem jaki kolor nie wiem też czy można go używać jako puder sypki -np. na podkład cena 185zl + koszt wysłki to trochę sporo a wiesz może gdzie poza lumiere jest dosępny na necie? na allegro-nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałam dziś do nich maila z prośbą o pomoc w doborze odcienia. Z palety kolorów dostępnej na stronie wybrałam 2 kolory spośród matujących odcieni ciepłych ( warm ochres ). Ja potrzebuję do średnio opalonej cery. I polecono mi Sable ( Peau Amree podobno byłby za jasny...) Na wszelki wypadek wstawiam link jeszcze raz: http://beautyboutique.home.pl/Caron_...pices-333.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też akurat potrzebuję ciepłego odcienia do lekko opalonej cery ![]() ceny są takie same jak na lumiere tzn. 185zł i chyba nie ma szans aby kupić gdzieś taniej próbowałam znaleźć gdzies opinie na temat tego pudru i na polskich str. znalazłam jedną ![]() a Ty jesteś juz zdecydowana na zakup? ja się jeszcze trochę waham, nie wiem czy kupic ten, czy sypkie pryzmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też czytałam-własnie w Urodzie ![]() ja się jeszcze wstrzymam ,ponieważ właśnie przed chwilą zamówiłam sobie podkład Armani i niestey na ten nie mam już kasy ![]() może Tobie uda się zamówić go wcześniej ,więc wtedy proszę o recenzję pozdarwiam basia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kurcze,znalazłam przez przypadek te pudry na tagomago i po 148zł?
http://www.tagomago.pl/produkt/4379/...pki-Sable-30g/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam sklep tagomago.pl Kupowałam u nich perfumy i mają w 100% oryginalne. Też się zastanawiałam nad kupnem pudru matującego Caron ale nigdy nie słyszałam o tej firmie i trochę się boję kupować w ciemno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info o niższej cenie - na pewno go kupię ![]() Wyślij mi swój adres na prv ( jeśli oczywiście chcesz ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jezu-dzięki Ci
![]() ![]() ![]() ale co ja Tobie będę mogła wysłać??? a co do Tagomago, to również gwarantuję oryginalność,ponieważ już też nie raz tam coś kupowałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.