| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-09, 14:58 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: WrocLove 
				 | Do dziewczyn które są, były w Jordanii, Kanadzie, USA

...Mam 2 pytania...  Jedno jest do dziewczyn, ktore byly, sa w Jordanii... Czy moglybyscie polecic mi dobry, sprawdzony hotel nad Morzem Martwym? (to nie zart. nie znam nikogo, kto wczesniej byl w Jordanii, a komentarze znalezione w necie sa sprzeczne  ) Tylko na Was moge liczyc  Bardzo mi na tym zalezy. W  minione wakacje nacielam sie w Turcji  wydalam kase na hotel, ktory przeklinam do dzis  ...przy okazji dowiedzialam sie, ze w Turcji stodola moze miec 5 gwiazdek  ) Drugie pytanie mam do dziewczyn z Kanady i USA... Czy moglybyscie polecic mi ciekawe, fajne miejsca, ktorych nie ma w przewodnikach, a wdg Was warto je zobaczyc bedac w: Montrealu, Vancouver, Nowym Jorku, Ocean City, Waszyngtonie i Chicago ? 
				__________________ Zawsze nadzieja. Zawsze ta k**wa w zielonej sukience. Edytowane przez miss no nick Czas edycji: 2009-11-09 o 14:59 Powód: dopisek do tytułu | 
|     |   | 
|  2009-11-13, 13:41 | #2 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dot.: Do dziewczyn które są, były w Jordanii, Kanadzie, USA

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.